Fobie
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Fobie
kObra. |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 929 Dołączył: 15.08.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Macie jakieś lęki?
U mnie największą fobią jest ichtiofobia i ochlofobia. I coś co przeważnie śmieszy ludzi - koulrofobia. Ludziom się dziwią, że jak można bać się niektórych rzeczy, np. pięknych kobiet, czy instrumentów które przypominają członka, ale nie zdają sobie sprawy jak uciążliwe i niekiedy ośmieszające może to być. Ten post był edytowany przez kObra.: 25.06.2007 00:10 -------------------- she wolf.
|
![]() ![]() ![]() |
abstrakcja |
![]()
|
![]() Reborned. Siódma z O6. Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 801 Dołączył: 27.07.2007 Skąd: Wszędzie Płeć: Kobieta ![]() |
+ awizofobia - lęk przed ptakami + ornitofobia - lęk przed ptakami ? nie rozumiem , do wyboru do koloru? ![]() WYBRANE: +aerofobia - lęk przed powietrzem (wiatr, przeciąg, podróż kolejką napowietrzną) - zawsze się boje, że mnie ze sobą porwie + antofobia - lęk przed kwiatami - to jest nienormalne! ja na widok kwiatków [szczególnie rosnących w kupie i wydających b. intensywny zapach] drżę i robi mi się słabo + brontofobia - lęk przed burzą + hydrofobia - wstręt do picia wody - szczególnie ciepłej, fu, niedobrze mi się robi + algofobia - lęk przed bólem + emetofobia - lęk przed wymiotowaniem + erytrofobia - lęk przed zaczerwienieniem się (zwykle w momencie adolescencji lub jako symptom nerwicy lękowej) + kancerofobia - lęk przed chorobami nowotworowymi + mizofobia - lęk przed brudem (często z towarzyszącymi natręctwami (np. mycia rąk)) - mam manie na pkcie świeżości produktów, w życiu nie zjem i nie wypije czegoś, co raz już było otwarte + nozofobia - lęk przed zachorowaniem + tokofobia - lęk przed ciążą i porodem # amaksofobia - lęk przed prowadzeniem samochodu - jestem zbyt roztrzepana, boje sie prowadzić wszystkiego co ma kółka, włączywszy w to rower + glassofobia - lęk przed wystąpieniami publicznymi - z tym walcze + klaustrofobia - lęk przed zamkniętymi pomieszczeniami + odontofobia - lęk przed wizytą u stomatologa + antropofobia - lęk przed ludźmi - nie ufam ludziom + ochlofobia - lęk przed tłokiem - boję się, że zabraknie mi powietrza + teofobia - lęk przed Bogiem - mimo wszystko <; + aulofobia - lęk przed instrumentami muzycznymi, które kojarzą się z członkiem To jest taka fobia ? ;P Dziwne. -------------------- Jedyną stałością jest zmiana.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 06:28 |