Bajki, na czym się wychowaliśmy?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Bajki, na czym się wychowaliśmy?
Aylet |
![]()
|
![]() shinigami Grupa: Prefekci Postów: 1465 Dołączył: 16.04.2003 Skąd: z lodówki Płeć: Kobieta ![]() |
Szukałam i nie znalazłam podobnego tematu.
Zapytanie moje brzmi, na jakich bajkach się wychowaliśmy, czy były one lepsze wychowawczo, niż te, któe są teraz? I czy poprostu jakie bajki są najbardziej wartościowe,przecież trzeba przyszłe nasze dzieci na czymś wychować xD -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
abstrakcja |
![]()
|
![]() Reborned. Siódma z O6. Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 801 Dołączył: 27.07.2007 Skąd: Wszędzie Płeć: Kobieta ![]() |
No dobra, ale Twoj syn to chyba mniej wiecej w moim wieku jest. Ja mowie teraz. Rodzice są coraz MŁODSI, coraz bardziej zabiegani, często oddają swoje dzieci pod opieke niani, czy do złobka, no po prostu nie zajmuja sie nimi tak jak to bylo kiedys. A ja bylam oczkiem w glowie swoich rodzicow. Mialam naprawde udane dziecinstwo.. Jak wędruje czasem po swiecie i widze te dzieci na podworkach, co po kilka lat mają, klną jak szewc i palą papierosy to az mnie odrzuca do tyłu. Naprawde. Swiat sie zmienil nie do poznania.
-------------------- Jedyną stałością jest zmiana.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 06:03 |