Bajki, na czym się wychowaliśmy?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Bajki, na czym się wychowaliśmy?
Aylet |
![]()
|
![]() shinigami Grupa: Prefekci Postów: 1465 Dołączył: 16.04.2003 Skąd: z lodówki Płeć: Kobieta ![]() |
Szukałam i nie znalazłam podobnego tematu.
Zapytanie moje brzmi, na jakich bajkach się wychowaliśmy, czy były one lepsze wychowawczo, niż te, któe są teraz? I czy poprostu jakie bajki są najbardziej wartościowe,przecież trzeba przyszłe nasze dzieci na czymś wychować xD -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
abstrakcja |
![]()
|
![]() Reborned. Siódma z O6. Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 801 Dołączył: 27.07.2007 Skąd: Wszędzie Płeć: Kobieta ![]() |
Ja nie paliłam, nie nosiłam klucza hoho [ w sumie całkiem niedawno sobie dorobiłam, jak wymieniliśmy zamek] nie klnęłam, nie pochodze z rodziny patologicznej, a w wojne sie bawiłam.
![]() ![]() Moze w moim srodowisku jest inaczej , ale znam kilka młodych matek, coto najchetniej pozbyly by sie tych dzieci, zeby uniknac 'klopotow'. Prawda jest taka, ze w dzisiejszym swiecie trudniej znalezc czas dla dziecka. Teraz trzeba sie ubiegac za praca, za pieniedzmi, zeby sie nie zatracic. Nie ma miejsca na sentymenty rodzinne. A w kazdym razie jest go malo. Ja chce spowrotem kaflowane piece, czajnik na pare i regał z zakurzonymi ksiazkami. ;( -------------------- Jedyną stałością jest zmiana.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 07:07 |