Wielka Sala, Miejsce spotkań Magicznych Hogwartczyków
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Wielka Sala, Miejsce spotkań Magicznych Hogwartczyków
Aylet |
29.08.2007 21:31
|
shinigami Grupa: Prefekci Postów: 1465 Dołączył: 16.04.2003 Skąd: z lodówki Płeć: Kobieta |
Temat organizacyjny Magicznego Hogwartu. Jeżeli przyjdzie Wam pomysł, w jaki sposób można by udoskonalić działanie projektu, piszcie tutaj!
Ostatnio wymyśliłam, żeby na forum użytkowników porozdzielano na domy z Hogwartu. każdy by mógł składać propozycje, do jakiego chciałby należeć itp. To na początek. Gdyby to wypaliło, można by było stworzyć coś w stylu "Hogwartu". Wiem, częśto to nie wypala, jednak nie zaszkodzi spróbować, tyle że kilka osób musiało by nad tym popracować. Jak na razie nei będę planować za wiele, nie wiedząc jakie jest zdanie Was, forumowiczów. Zapytałam pewnej Osoby, z którą się bardzo liczę, co o tym sądzi i uważa że to fajny pomysł . Mam nadzieje, że Wam też się spodoba. Czekam na komentarze. Ten post był edytowany przez Zeti: 28.10.2007 21:52 -------------------- |
Zeti |
30.08.2007 19:17
|
Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna |
A czy to, do jakiego ktoś domu należy, będzie się wyświetlało, tak jak wszystkie informacje pod avatarem, czy może jakieś kolorowe herby tudzież loga?
Z tą wirtualna tiarą przydziału dobry pomysł jest. -------------------- ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 01.11.2024 01:29 |