Aktorzy, O danielu, Tomie i innych :)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Aktorzy, O danielu, Tomie i innych :)
dominika00 |
![]() ![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 70 Dołączył: 27.01.2006 ![]() |
![]() Mysle, ze założenie go jest bardzo przydatne. Najpierw pozwole sobie napisac co ja mysle, potem niecierpliwie czekam na Wasze opinie ![]() Ja bardzo lubie Dana i Toma i Ruperta. Emma jest troche dziwna, tak mi sie wydaje z tego co widziałam w wywiadach oczywiście. Ale nie można tak osadzać ludzi, więc szczerze mówiąc nie wiem co o niej mysle. Chociaż musze przynac, ze jest ładna dziewczyną. Z płci przeciwnej najbardziej podoba mi się Christian Coulson ( Tom Riddle'y) ![]() ![]() ![]() Nie wiem może sie naczytałam za duzo erotyków na tym forum ![]() ![]() ![]() zreszta sami zobaczcie Tylko, ze to niestety jest jedno z ich nielicznych zdjęc, więc chyba sie do siebie nei garna ![]() To mi się podoba, nei wiem czemu. Od razu mówie, ze to nei ja zrobilam te czerwone kółka ![]() Emma I Tom Duzo więcej jest zdjęc Emmy i Dana ![]() Wystarczy wpisac w google i pojawia sie kilkanaście. Mnie osobiście podoba sie to ![]() Dan i Em A możę znacie jakieś nowe ploteczki? Szczerze mówiąc, nie bardzo jest na beirzaco w tym temacie, także wybaczcie mi ![]() Chetnie zobacze inne fotki filmowych par z HP ![]() Ten post był edytowany przez Child: 02.02.2006 23:01 -------------------- ..." Bo miłość mocna jest jak smierć "...
![]() |
![]() ![]() ![]() |
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Ginnusia @ 06.09.2007 21:58) QUOTE(owczarnia @ 06.09.2007 23:41) Jak to nie? Napisz szerzej i kompleksowo, niech ja wreszcie wiem, o co chodzi z tym Doktorem Who, proooszę. ![]() No więc... Doktor Who jest w dużej mierze podobny do Dumbledore'a, mam na myśli samą postać. Wszechmocny i wszechpotężny, niczym sam Bóg niemal, a jednocześnie bardzo ludzki. Podatny na emocje, ekstrawagancki, szalony. I niezwykle skromny. Dobry do szpiku kości. Pięknie opisują go słowa jego ostatniej towarzyszki: QUOTE(Martha) I travelled across the world. From the ruins of New York, to the fusion mills of China, right across the radiation pits of Europe. And everywhere I went I saw people just like you, living as slaves! But if Martha Jones became a legend then that's wrong, because my name isn't important. There's someone else. The man who sent me out there, the man who told me to walk the Earth. And his name is The Doctor. He has saved your lives so many times and you never even knew he was there. He never stops. He never stays. He never asks to be thanked. But I've seen him, I know him... I love him... And I know what he can do. Taki jest Doktor. Jego historia jest niezwykle smutna, bo choć może podróżować bez końca i bez granic przez czas i przestrzeń, to skazany jest na wieczną samotność. Doktor to ostatni z dumnej rasy Panów Czasu, pochodzącej z planety Gallifery, która spłonęła - wraz z mieszkańcami - podczas wielkiej Wojny Czasu. Panowie Czasu stanęli w obronie całego Wszechświata jako jego najpotężniejsi reprezentanci i zginęli, zabierając ze sobą agresorów - Daleków. Od tamtej pory Doktor jest zupełnie sam, i dlatego właśnie bardzo często zaprasza na pokład swojego statku jakiegoś towarzysza - do tej pory (mówię cały czas o nowej serii, czyli tej wyświetlanej od 2005 roku, bo generalnie serial jest na antenie od przeszło trzydziestu lat) było ich dwie: Rose i Martha. Rose stała się jednocześnie jego skrytą wielką miłością, i Doktor dotychczas nie otrząsnął się po tym, jak zostali rozdzieleni. Statek Doktora zaś to TARDIS (Time And Relative Dimension(s) In Space), wehikuł czasu w postaci granatowej budki policyjnej ![]() ![]() ![]() ![]() QUOTE(Son of Mine) He never raised his voice. That was the worst thing -- the fury of the Time Lord -- and then we discovered why. Why this Doctor, who had fought with gods and demons, why he had run away from us and hidden... He was being kind. Serial pełen jest oczywiście efektów specjalnych, choć ich rodzaj niejednego może zaskoczyć, tak samo jak "potwory" ![]() ![]() No i gra. Gra aktorska, scenariusz, dialogi - poziom absolutnie najwyższy. To właśnie to sprawia, że wszystko inne przestaje się liczyć, a człowiek siedzi na brzeżku kanapy zaciskając spocone dłonie, śmieje się w głos albo po prostu płacze krokodylimi łzami. Pamiętam, jak radziłam kumplowi żeby siadając do "Doomsday" (ostatni odcinek 2 serii) zaopatrzył się w chusteczki. Wyśmiał mnie, a później musiał smarkać w rękaw ![]() -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.05.2025 04:51 |