Sesja Baletowa, W roli głównej - Jagoda - uczennica OSB
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Sesja Baletowa, W roli głównej - Jagoda - uczennica OSB
kObra. |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 929 Dołączył: 15.08.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
-------------------- she wolf.
|
![]() ![]() ![]() |
Golden Phoenix |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 351 Dołączył: 16.07.2004 Skąd: Bydgoszcz / Toruń Płeć: Kobieta ![]() |
Nie będę oceniać poziomu artystycznego, bo się na tym nie znam
![]() Moją uwagę przykuło coś innego - Boże, jaka ona jest chuda!!! A pomyśleć, że kiedyś chciałam być baletnicą... ( i tak bym nie mogła być, bo wzrost powyżej 180 chyba dyskwalifikuje ![]() Ten post był edytowany przez Golden Phoenix: 07.09.2007 19:32 -------------------- "Nightingale in a golden cage..."
|
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Golden Phoenix @ 04.09.2007 22:09) Dokładnie. Nie mnie oceniać, ale osobiście zdecydowanie zamiast robić zdjęcia poszłabym z tą dziewczyną do lekarza... To znaczy o rany, wiem że anoreksja to nie tak hop siup i w ogóle, ale... Nie, nie tak. Mam przyjaciółkę chorą na anoreksję, wiem co to znaczy, i po prostu te zdjęcia wołają wielkim głosem do mnie. No. -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 06:13 |