mundurek
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
mundurek
karolka |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 87 Dołączył: 11.02.2004 Skąd: szczecin Płeć: Kobieta ![]() |
Nosicie do szkoły mundurki? Myślicie, że
to głupi czy fany pomysł?
Ja mam mundurek, ale i tak rzedko w nim chodzę, bo nikt na to nie zwraca uwagi. Ale sądzę, że to nawet dobry pomysł, bo jak nie wiem co mam założyć, to ubieram mundurek. Na początku licealiści się z nas śmiali (mam szkołę wspólnie z liceum), ale przeszło im to[na szczęście ![]() -------------------- Jeśli czsem Polka Panu Bogu się uda, to już mówiąc po prostu, klękajcie narody!"
Henryk Sienkiewicz WEJDŹ KONIECZNIE ! ! ! ![]() |
![]() ![]() ![]() |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Abstrakcjo, te cztery punkty nie były zarzutami wobec Ciebie, tylko ogólnikami. Spokojnie.
Od końca: QUOTE Bikini jest ok , na basen, na plaze. Jak mowilam, ubior musi byc stosowny do danego miejsca i sytuacji, bo to zmienia postac rzeczy. Chcę tylko zauważyć, że bikini z założenia, od początku było przeznaczone na plażę, a mimo to i tak było nieprzyzwoite. Ale dobra, nieważne. QUOTE Komentuje ubior ludzi, owszem. Bez żadnego wyrzutu pod Twoim adresem: nie cierpię tego. Uważam to za największy idiotyzm ludzkości, bo przecież ubrania miały chronić przed zimnem, a zrobiono z tego jakąś chorą grę. Ale ja jestem dziwny, można mi wybaczyć. QUOTE Jaką nietolerancję? Mnie tez nie podoba się.. przykładowo, ubiór dresiarzy, spodnie z krokiem przy kostkach, bluzy z kapturami mogącymi pomiescic 2,5 kg ziemniaków, a wszystko przewaznie brudne , do tego jakies adidaski z białymi, oczojebnymi sznurówkami. Bardzo estetycznie, naprawde. :| Oczywiście, że nie jest to estetyczne, ale wskazywałem tylko fakt, że wielu ludzi swą nietolerancję pokrywa bajkami o "poczuciu estetyki". A odnośnie Twojego przykładu - jednocześnie piszesz, że o gustach się nie dyskutuje. Czemu więc Twoja opinia miałaby wpłynąć na ICH gust? ;] QUOTE A o gustach, moj panie, sie nie rozmawia. Kazdy ma inny. Najstarsze kłamstwo świata (bo już Rzymianie to wymyślili). Ludzie uwielbiają dyskutować o gustach innych - od "jak ona się bez gustu ubiera" po "dla pana to jest sztuka, dla mnie nie". Mamy przy tym tendencję do uznawania własnego gustu za jedyny słuszny i wyśmiewania gustów, które od naszego odbiegają. Dlatego właśnie to zdanie jest kłamstwem. -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |