Najradośniejsze Piosenki, tiridą tiridą
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Najradośniejsze Piosenki, tiridą tiridą
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
Len - If You Steal My Sunshine
Nie słucham ich w ogóle, ale zawsze jak myślę o jakimś pozytywie czy lecie to ten numer mi się kojarzy. -------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
![]() ![]() ![]() |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
"What Became Of The Likely Lads" uważasz za radosny kawałek?!?
Ale fazaaaa =DDDD I "Isobel"? Fascynuje mnie Twoja inność emocjonalna =) Lily Allen - "Knock'Em Out" Belle & Sebastian - Funny Little Frog Clap Your Hands Say Yeah - The Skin Of My Yellow Country Teeth (może i są lepsze, ale od tego zawsze mi serce rośnie) Hot Hot Heat - właściwie to cały przegenialny debiut, ale ze szczególny wskazaniem na "This Town" i "Bandages" The Futerheads - "Le Garage" (raż raż...) Primal Scream - "Country Girl" może tyle narazie. Ten post był edytowany przez Katon: 13.09.2007 22:07 |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Katon @ 13.09.2007 22:52) "What Became Of The Likely Lads" uważasz za radosny kawałek?!? Ale fazaaaa =DDDD I "Isobel"? Fascynuje mnie Twoja inność emocjonalna =) może jesli chodzi o tekst "what became.." to faktycznie. ale mi sie robi przy niej wesoło:P podobnie isobel. nastraja mnie pozytywnie. z moja emocjonalnoscia jest wszystko w porzadku:) |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 04:34 |