Dentystyczne Makabrejszyn
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Dentystyczne Makabrejszyn
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
musiałam załozyc ten temat
własnie wyrwałam sobie ostatniego mleczka tamtadadaaaaam!!!!! boooooli ;[ -------------------- ![]() ha! |
![]() ![]() ![]() |
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
Ej, kuwa, szlag mnie zaraz trafi.
Jakieś pół roku temu poszłam do swojej dentystki z dziurą w zębie. Nie jakąś taką specjalnie dużą, raczej małą. No ale z racji tej, że miałam go już robionego dawno dawno i miałam w nim plombę, to dentystka doszła do wniosku, że pod tą plombą na pewno coś się dzieje i że najlepiej będzie ją usunąć, sprawdzić i założyć nową. Jak mi zaczęła wiercić, to się okazało, że z miąższem zęba (czy jak to się tam nazywa to co ząb ma w środku) coś się dzieje i że najlepiej profilaktycznie jest zrobić leczenie kanałowe. Finalnie, po jakichś siedmiu czy ośmiu wizytach tak mi tego zęba rozwierciła, że musiałam robić nadstawkę (kolejne parę wizyt). Ok, zrobiła, przez jakiś czas wszystko było w porządku. Ale jakiś miesiąc temu ta piepszona koronka zaczęła mi się kruszyć i tydzień temu całkiem się upierdzieliła. Bolało mnie cholernie, ale że moja dentystka jest na urlopie to postanowiłam poczekać. Jednak jakieś dwie godziny temu już nie wytrzymałam i pojechałam na pogotowie stomatologiczne, gdzie po prześwietleniu się okazało, że nadstawka była źle założona i że cały ząb się popsuł od środka i że nadaje się tylko do wyrwania. I w piz*u, całe życie z kretynami. -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 07:41 |