Rewolucja Na Harrypotter.org.pl !!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Rewolucja Na Harrypotter.org.pl !!
Mahdi |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 38 Dołączył: 15.08.2007 Skąd: Wałcz Płeć: Mężczyzna ![]() |
Uwaga , chcialbym oglosic wszystkim forumowiczom, ze strona zmieni swoje oblicze pod wzgledem graficznym i redakcyjnym( bedzie przesiewka ze tak i wreszcie niusy beda staly na wysokim poziomie.
Mam do was pytanie co do nowego wygladu strony !! Strona ma byc zrobiona w ciemnych czy jasnych kolorach ?? Propozycja z mojej strony to odcienie jasne poniewaz wszystko na stronie jest bardziej widoczne ! Pozdrawiam ![]() (przeniesione do odpowiedniego podforum) |
![]() ![]() ![]() |
Pszczola |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1243 Dołączył: 30.08.2004 Skąd: Sto(L)ica ![]() |
Zeti, coś linki nie działają.
Jestem za ciemnymi barwami. Ewentualnie jakieś ciepłe brązy (na wzór LC). Jasne kojarzą mi się ze szpitalem, tudzież stołówką. O przymusie pracy nie wspomnę. Nie znam się na grafice komputerowej, co się będę wypowiadała? Forum to inna para kaloszy, ale jasnoniebieski trochę mi po oczach jedzie. Zieleń jest przyjazna dla oczu. Podział na domy nie podoba mi się. Ale nie tu mi się o tym wypowiadać. Nie chciałabym jednak, żeby jakieś podziały wprowadzano na hp.org.pl Może zróbcie ankietę pt.: "jakich działów NIE chcecie"? Albo: "których działów NIE odwiedzasz?". A te wszystkie "pamiętniki", itd. Może mały dział pt.: "fan fiction"? Bo strasznie tytuły zabadziewiają forum. Jak ktoś chce je przeczytać, wejdzie sobie do odpowiedniej sekcji i już. I przy każdym opowiadaniu/pamiętniku/radosnej twórczości dać możliwość oceniania prac. Dobre zdobędą popularność, badziewne pójdą w niepamięć i "dziękujemy za współpracę". Jeżeli chodzi o newsy. Może zrobić działy: film/aktorzy, książki/autorka, ciekawostki/artykuły. Na stronie głównej ewentualnie pierwsze zdanie newsa, obrazek i link do poddziału, gdzie będzie reszta wiadomości. Uporządkuje to trochę archiwum i każdy zainteresowany np. Emmą Watson, będzie wiedział gdzie szukać o niej informacji, bez konieczności czytania całego archiwum. Trochę razi dział o redakcji. Napiszcie kilka zdań o stronie kiedy powstała, dlaczego się tym zajęliście i wyliczcie redaktorów. Niewypełnione ramki ze szczegółami jak data urodzenia, czy "o sobie", wyglądają strasznie. Może imię, avatar i link do profilu? A tam każdy sobie wpisze co chce? To już wasza decyzja. Późno się robi. Dawno na hp.org.pl nie wchodziłam. Poczytam, wyrobię opinię, napiszę co mi na wątrobie leży. Ten post był edytowany przez Pszczola: 20.09.2007 03:17 -------------------- “so far from God and so near to Russia”
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.05.2025 00:17 |