mundurek
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
mundurek
karolka |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 87 Dołączył: 11.02.2004 Skąd: szczecin Płeć: Kobieta ![]() |
Nosicie do szkoły mundurki? Myślicie, że
to głupi czy fany pomysł?
Ja mam mundurek, ale i tak rzedko w nim chodzę, bo nikt na to nie zwraca uwagi. Ale sądzę, że to nawet dobry pomysł, bo jak nie wiem co mam założyć, to ubieram mundurek. Na początku licealiści się z nas śmiali (mam szkołę wspólnie z liceum), ale przeszło im to[na szczęście ![]() -------------------- Jeśli czsem Polka Panu Bogu się uda, to już mówiąc po prostu, klękajcie narody!"
Henryk Sienkiewicz WEJDŹ KONIECZNIE ! ! ! ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Golden Phoenix |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 351 Dołączył: 16.07.2004 Skąd: Bydgoszcz / Toruń Płeć: Kobieta ![]() |
Haha, moja siostra (3 klasa podstawówki) dostała dziś mundurek. Cóż wszystko było by fajnie. Krój całkiem ładny - granatowa tunika z paskiem w talii, nawet ładna. ALE:
1.Materiał jest fatalny. Nie jest to żadna bawełna, tylko jakiś sztuczny twór. Jak człowiek w coś takiego się ubierze, to choćby na dworze było -10, to i tak się spoci. 2. Cena zdecydowanie zbyt wygórowana. W tym wieku dzieci zaczynają rosąć, więc właściwie za rok mundurek będzie do wymiany. Koszt tego wdzianka - 50zł znacznie przewyższa wartość materiału i robocizny. 3. W szale wydawania mundurków, rodzice zaczęli zmieniać rozmiary i w związku z tym moja siostra otrzymała mundurek o dobry rozmiar za duży.... 4. Mimo że dzieci będą w te mundurki ubrane, to tak naprawdę problem nierówności nie znknie, bo dokładnie wydać co kto nosi pod spodem.... Moj brat (6 klasa) mundurka jeszcze nie dostał. Nie jest tym zawiedziony. Rodzice też nie, bo nie uśmiecha się im wydawać pieniędzy na coś, co zostanie za rok zmienione (z racji przejścia do gimnazjum). Podobno mundurki mają zniknąć. Zdenerwuje to pewnie rodziców, którzy płacą za nie często grube pieniądze. Ale chyba wszyscy uczniowie odetchną z ulgą ![]() Ten post był edytowany przez Golden Phoenix: 20.09.2007 22:15 -------------------- "Nightingale in a golden cage..."
|