mundurek
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
mundurek
karolka |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 87 Dołączył: 11.02.2004 Skąd: szczecin Płeć: Kobieta ![]() |
Nosicie do szkoły mundurki? Myślicie, że
to głupi czy fany pomysł?
Ja mam mundurek, ale i tak rzedko w nim chodzę, bo nikt na to nie zwraca uwagi. Ale sądzę, że to nawet dobry pomysł, bo jak nie wiem co mam założyć, to ubieram mundurek. Na początku licealiści się z nas śmiali (mam szkołę wspólnie z liceum), ale przeszło im to[na szczęście ![]() -------------------- Jeśli czsem Polka Panu Bogu się uda, to już mówiąc po prostu, klękajcie narody!"
Henryk Sienkiewicz WEJDŹ KONIECZNIE ! ! ! ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Windykatorka |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 27 Dołączył: 24.09.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Mam bardzo podobny mundurek do twojej siostry (tzn. do mundurka twojej siostry
![]() Nie wiem czy tylko w moim przecudownym gimnazjum dodatkowo obowiązują konkretne kolory pozostałej części stroju (biały, zielony, brązowy, szary, czarny, granatowy) czy to zdarza się częściej? Bo z tego co widzę to wszyscy jeśli psioczą to wyłącznie na mundurki same w sobie (nie wiem czy tutaj też, bo nie czytałam całego tematu)... No cóż, koHam moją szkołę. No i argument używany wcześniej przy dyskusji o mundurkach przed ich wprowadzeniem mówiący o tym, iż młodzież nie będzie się wyróżniać jest w przypadku samej kamizelki (czy tam tuniki/bluzy/worka na ziemniaki ![]() ![]() -------------------- 'Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz, nie musisz im wierzyć.'
Członkini Klubu Luny Lovegood ![]() |