Borostwory
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Borostwory
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
No właśnie. Borostwory sfrustrowane.
1. Dlaczego poskąpiono mi talentu? Płaczę szarpiąc struny uderzając w klawisze kreśląc słowa nad ranem mnąc kolejną kartkę jestem tylko palcem piszącym po ścianie nicości w nadziei tak ludzkiej na wieczność 2. Myślę o tej co mi warkocz ścięła Oddycham dla tej co w ramionach skryła Dobrze, że chociaż żyję na własny rachunek 3. Jak można tak kochać bez-dusznie bez-piecznie bez-sensownie bez-nadziejnie Własne odbicie w lustrze kilka zdjęć zapach plecaka tanie wino Jak można tak kochać bez-powrotnie Tiaa... nie powracam w glorii i chwale, nie? ;] -------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
![]() ![]() ![]() |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Poetka - końcówka poprawia ogólną ocenę. Dobry. Bardzo plastyczny obraz.
Tylko "dołek w pośladku" jakoś nie pasuje. Ale rozumiem, że musiał tam być. Pomieszanie - całkowicie zgadzam się z Lilith. Zazdroszczę tematyki. Koncept - ładne, ale końcówka mnie rozwaliła i zepsuła nastrój wiersza. Jakoś tak w pierwszej zwrotce budowałaś coś ciekawego, żeby w drugiej to nagle zburzyć. Chociaż może to dobrze, bo ciekawy efekt. "Wilgotne czoło" dziwnie zagnieździło mi się w głowie. A "Bez" naprawdę wydrukowałem. Do dziś wisi u mnie w pokoju. Wspaniały. -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 01:47 |