Włochaci przyjaciele, psy koty miśki...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Włochaci przyjaciele, psy koty miśki...
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
buhahahaha
nie no. Nie jest tak źle. Widziałam brzydsze koty. Syjam (czy coś w tym stylu, na pewno łyse) mojej koleżanki puścił się kiedyś z kotem dachowym. Naprawdę, nie chcielibyście mieć takiego kociaka w domu jaki z tego związku powstał. -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
![]() ![]() ![]() |
Hito |
![]()
|
![]() Magik Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 751 Dołączył: 11.10.2005 Skąd: Częstochowa/Wrocław Płeć: Mężczyzna ![]() |
Moja - tak. Zresztą, dla niej lampy są mało efektowne. Zdecydowanie wolała wspinać się na włączony całodobowo monitor i tam spać, ogrzewana całą powierzchnią :]
(biedaczka bardzo się rozczarowała, gdy zmieniliśmy monitory na cieniutkie LCD) -------------------- Mój nowy fic
One in Fire Two in Blood Three in Storm Four in Flood Five in Anger Six in Hate Seven Fear Evil Eight Nine in Sorrow Ten in Pain Eleven Death Twelve Life Again Thirteen Steps to the Dark Man’s Door Won’t be turning back no more |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 02:24 |