Zagraniczne Okładki DH 7 tom
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Zagraniczne Okładki DH 7 tom
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wstawiajcie tu fajne zagraniczne okładki DH.
Niemiecka dla dzieci: http://www.carlsen-harrypotter.de/web/buch?tn=157777 trzeba kilknąć w Grossere Ansicht Niemiecka dla dorosłych chyba jeszcze w przygotowaniu. Ten post był edytowany przez Zeti: 18.08.2007 22:57 -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
![]() ![]() ![]() |
hiob27 |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 379 Dołączył: 28.05.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Katon @ 27.09.2007 13:47) Ej, muszę to napisać. Niemiecka dla dorosłych jest najbrzydszą okładką. Jaką widziałem przez ostatni rok w ogóle. Ostatni rok to termin umówny. W ogóle nie wiele widziałem brzydszych. Ej, co to w ogóle jest? To tylko tam mogło powstać, rany... Jakieś fotowizualizacje zestawione ze sobą zupełnie bez jakiegoś minimalnego zmysłu estetycznego, kolorystycznego, Jezu, nic! Ja bym zbojkotował Pottera jakby mi tak wydali. Oczywiście ukraińska jest superczertwa, a holenderska to jakiś żart chyba, ale ta niemiecka miażdży wszystkie. Co za kicz!!! Zeti, Ty jestes ze Śląska?!? Zrobiłeś DSD? Co się z Tobą dzieje, aaaaaa!!! Niemiecka dla dzieci jest milion razy lepsza. Sam Harry żenujący, ale te postacie w tle mają jakiś klimat, cokolwiek. Podobnie francuska - rzekłbym, że daje radę ponadprzeciętnie. Podpisuję się pod wszystkim co Katon szrajbnął. Niemiecka po prostu miażdży - czy w Niemczech naprawde nie maja ludzi od designu? Fakt, faktem, że brytyjska dla dzieci cz. pierwsza i druga wiele pozostawiaja do życzenia, ale jestem wstanie zrozumieć JKR. Tak właśnie wyglądały jej pierwsze wydane książki, więc mimo iż później mogła mieć niemalże każdego rysownika pozostała przy tych dwóch - (pewnie jest związana z nimi emocjonalnie). Co nie zmienia faktu, że ta niemiecka powinna być zakazana! To tak jak wsie i miasteczka wyglądają w Polsce - czyli każdy dom/dach inny, a w efekcie dostajemy krajobraz architektoniczny typu "wieś tańczy i śpiewa". W niemczech jest na odwrót - przepiękne wsie i miasteczka, no ale za to my mamy świetne okładki pottera. Chociaż te inne okładki niemiecki (z wcześniejszych edycji dla dzieci) b. mi się podobały - były bardzo stylowe. -------------------- Prefekt Hufflepuff
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 16.05.2025 05:28 |