Sposób Na Rodzeństwo, czyli jak wytrzymac z bratem/siostrą?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Sposób Na Rodzeństwo, czyli jak wytrzymac z bratem/siostrą?
Hermiona1900 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 518 Dołączył: 10.06.2006 Skąd: ja to znam?? Płeć: Kobieta ![]() |
Nie wiem, czy był taki temat - zaryzykuję...
Już od dawien dawna jednym z moich największych problemów był mój młodszy brat. No normalnie wytrzymać z nim nie idzie...a że jest młodszy, rodzice zawsze trzymają jego stronę. Bo to on młodszy, bo mało jeszcze rzeczy rozumie, bo to, bo tamto... Jeśli wiecie, jak wytrzymać z np. młodszym bratem, to bardzo proszę o jakieś porady. Bo ja go prędzej czy później przez okno wywalę ze złości. Dodam, ze sytuacja jest poważna - niedawno przeczytał mój pamiętnik (!!!), a rodzice nic...no i mnie od tamtej pory szantażuje, ze coś powie tej i tej osobie ![]() ![]() -------------------- Gryffindor
KLL |
![]() ![]() ![]() |
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
Ja mam dużo rodzeństwa, w tym jedną siostrę, z którą od biedy idzie się dogadać i jedną siostrę, z którą dogadac się nie idzie. Drzemy koty trzy razy dziennie, wojna jest o wszystko, począwszy od mycia naczyń, po korzystanie z komputera (najmłodsza siostra nie ma swojego i ją to boli strasznie.
Na dłuższą metę wytrzymuję dlatego, że czasem odpuszczam, zamykam się w pokoju i nie słucham, co do mnie mówią. Pamiętnik trzeba umieć schować tak, zeby nikt nie znalazł. Swoją drogą, dziwi mnie fakt, że czujesz się oburzona, że brat czytał twój pamiętnik, ale piszesz, że załozyłas bloga, którego będą czytać nie tylko znajomi, ale zupełnie obce osoby, i jakoś nie sprawia Ci to problemu. Dziwne. -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 02:09 |