[kll] Konkursy, Tylko dla członków Klubu!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
[kll] Konkursy, Tylko dla członków Klubu!
PrZeMeK Z. |
17.09.2007 23:04
|
the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg |
Temat przeznaczony jest na konkursy. Krótki regulamin:
1. W konkursach mogą brać udział TYLKO członkowie KLL. 2. Każdy konkurs ma wyznaczone zasady. Niewypełnienie którejś z nich dyskwalifikuje pracę. 3. Każdy konkurs ma wyznaczoną datę nadsyłania prac oraz datę ogłoszenia wyników. Praca przysłana po terminie nie zostanie uwzględniona. 4. Udział w konkursach nie jest obowiązkowy. 5. Nagrodą za zwycięstwo (zajęcie pierwszego miejsca) będą punkty dla domu zwycięzcy, chyba, że w poście z konkursem będzie podana jakaś inna nagroda. 6. Reszta, tradycyjnie, w praniu. Wszelkie pytania proszę zgłaszać tutaj, w tym temacie. KONKURS PIERWSZY Czas na pierwszy konkurs! Wymyślcie magiczne stworzenie. Może być dowolnie zakręcone i dowolnie zabawne. Wykażcie się wyobraźnią godną Luny Lovegood! Zasady: - wykonaj rysunek dowolną techniką (szkic ołówkiem, obraz, rysunek w Paintcie, kolaż z fragmentów zdjęć, praca w programie graficznym itp.) - do rysunku dołącz krótki opis zwierzęcia zawierający jego nazwę, opis zachowań i ciekawostki na jego temat - prace należy przesłać do mnie na PM do 24.09.07. Prace nadesłane po tym dniu nie będą sprawdzane - ogłoszenie wyników nastapi do 29.09.07 - w temacie PM proszę wpisać "KONKURS" - ułatwi mi to pracę Miłej rywalizacji! Ten post był edytowany przez PrZeMeK Z.: 19.09.2007 18:08 -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
matips |
06.11.2007 17:50
|
Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 428 Dołączył: 21.04.2007 Skąd: z krainy Mordor Płeć: Mężczyzna |
No dobra, dobra. Jak widać jestem sam
-------------------- Jeśli przyjmiesz do siebie zabiedzonego psa i sprawisz, że zacznie mu się dobrze powodzić - nie ugryzie cię. Na tym polega zasadnicza różnica między psem a człowiekiem.
Mark Twain Dom Seniora |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 01.11.2024 01:20 |