Zabawa Playlistowa, czyli Nudzi Mi Się Strasznie...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Zabawa Playlistowa, czyli Nudzi Mi Się Strasznie...
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
Pomysł ukradziony stąd, nie chce mi się tłumaczyć, ale jak strasznie potrzeba, to mogę. Ale jutro.
Działa to mniej więcej tak: 1. Otwieramy dowolny player i ładujemy listę 2. Włączamy opcję "losowe odtwarzanie utworów" lub jak to się tam nazywa. 3. Czytamy pytanie 4. Wciskamy w playerze "przejdź do następnego utworu", po czym zapisujemy tytuł utworu jako odpowiedź. Izi. Pytania: 1 - How does the world see me? 2 - Will I have a happy life? 3 - What do my friends really think of me? 4 - Do people secretly lust after me? 5 - How can I make myself happy? 6 - What should I do with my life? 7 - Why should life be full of so much pain? 8 - How can I maximize my pleasure during sex? 9 - Will I ever have children? 10 - Will I die happy? 11 - What is some good advice for me? 12 - What is happiness? 13 - What is my favorite fetish? 14 - How will I be remembered? -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
![]() ![]() ![]() |
Hito |
![]()
|
![]() Magik Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 751 Dołączył: 11.10.2005 Skąd: Częstochowa/Wrocław Płeć: Mężczyzna ![]() |
1 - How does the world see me?
Tool - Sober 2 - Will I have a happy life? Tool - Lateralus Znaczy? Nigdy nie rozumiałem tekstu tego utworu. 3 - What do my friends really think of me? Rammstein - Moskau Ten, tego. 4 - Do people secretly lust after me? Tangerine Dream - Towards The Evening Sky Biorę to za tak :] 5 - How can I make myself happy? Tool - Intension 6 - What should I do with my life? Kyuss - Demon Cleaner Podoba mi się ta praca. 7 - Why should life be full of so much pain? A Perfect Circle - Orestes 8 - How can I maximize my pleasure during sex? Tool - 10,000 Days (Wings Part 2) Taaak, maximize... 9 - Will I ever have children? Rammstein - Los 10 - Will I die happy? Marilyn Manson - mOBSCENE E... Chyba nie. 11 - What is some good advice for me? Wolfenstein 3D Mazedude - Nazi Requiem Bez komentarza. 12 - What is happiness? Tool - Eulogy Znowu Tool? Węszę spisek. 13 - What is my favorite fetish? KMFDM - Ultra 14 - How will I be remembered? Mandalay - This Life Bardzo głębokie. -------------------- Mój nowy fic
One in Fire Two in Blood Three in Storm Four in Flood Five in Anger Six in Hate Seven Fear Evil Eight Nine in Sorrow Ten in Pain Eleven Death Twelve Life Again Thirteen Steps to the Dark Man’s Door Won’t be turning back no more |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 03:58 |