Zwyczaje i Przyzwyczajenia, i nawyki (bez nałogów)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Zwyczaje i Przyzwyczajenia, i nawyki (bez nałogów)
Madziuś |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 208 Dołączył: 17.07.2007 Płeć: Kobieta ![]() |
Nie wiem czy był już taki temat. Jeśli tak, to przepraszam. Chodzi o to, czy macie jakieś dziwne zwyczaje/przyzwyczajenia albo takie, które denerwują wszystkich wokół, a niekiedy nawet was samych?
Ja na przykład zawsze zdrapuje lakier z paznokci. Nigdy nie używam zmywacza. Jest to denerwujące, bo niekiedy robię to odruchowo, np. na lekcji, a później patrzę i na niektórych paznokciach nie mam lakieru. Dziwnie to wygląda. |
![]() ![]() ![]() |
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
mnie wkurza jak czajnik wyje i nikt go nie wyłącza. już pierwszy gwizd mnie irytuje i robię się agresywna, że natychmiast nie jest wyłączony.
też zdrapuje etykiety z butelek. nie noszę portfela. kasę upycham po kieszeniach zwykle. jak widzę że rodzina puszcza wodę z kranu, ale nic przy niej jeszcze nie robi to zakręcam. odkręcam jak chcą już jej naprawdę użyć. mój ojciec mnie goni jak tak mu próbuję robić, wiec tylko mówię mu że marnuje wodę ;d nie wyjdę z domu bez zegarka na rękę. jak sobie przypomnę co dziwnego robię to dopiszę. bo jakoś za mało mi tego wyszło. -------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 03:59 |