Zwyczaje i Przyzwyczajenia, i nawyki (bez nałogów)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Zwyczaje i Przyzwyczajenia, i nawyki (bez nałogów)
Madziuś |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 208 Dołączył: 17.07.2007 Płeć: Kobieta ![]() |
Nie wiem czy był już taki temat. Jeśli tak, to przepraszam. Chodzi o to, czy macie jakieś dziwne zwyczaje/przyzwyczajenia albo takie, które denerwują wszystkich wokół, a niekiedy nawet was samych?
Ja na przykład zawsze zdrapuje lakier z paznokci. Nigdy nie używam zmywacza. Jest to denerwujące, bo niekiedy robię to odruchowo, np. na lekcji, a później patrzę i na niektórych paznokciach nie mam lakieru. Dziwnie to wygląda. |
![]() ![]() ![]() |
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
To ja podobnie. A jak np. któryś z rodziców wchodzi do mojej łazienki to od razu mnie nosi po pokoju (zaczynam się zadręczać czy aby czegoś nieodpowiedniego nie zostawiłam na wierzchu...).
Podobnie jak słyszę jak ktoś mi myszkuje po pokoju jak mnie nie ma. Też nie ruszałam się z domu bez zegarka, aż mi się totalnie rozjechał (a psuł się od dłuższego czasu, ale nie... po co ruszać dupsko do zegarmistrza lub sklepu po nowy...). Komp wyłączam na noc, bo to strata prądu jak dla mnie. Ponadto wkurza mnie jak szumi. O, i chyba coś oryginalnego jak dotychczas chociażby. Jak mam plecak, to suwak od zamka, zawsze muszę mieć z boku a nie na środku. Najlepiej po lewej stronie. Jak mam na środku to mam wrażenie, że ktoś mi zaraz coś wyciągnie... -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 03:26 |