Zwyczaje i Przyzwyczajenia, i nawyki (bez nałogów)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Zwyczaje i Przyzwyczajenia, i nawyki (bez nałogów)
Madziuś |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 208 Dołączył: 17.07.2007 Płeć: Kobieta ![]() |
Nie wiem czy był już taki temat. Jeśli tak, to przepraszam. Chodzi o to, czy macie jakieś dziwne zwyczaje/przyzwyczajenia albo takie, które denerwują wszystkich wokół, a niekiedy nawet was samych?
Ja na przykład zawsze zdrapuje lakier z paznokci. Nigdy nie używam zmywacza. Jest to denerwujące, bo niekiedy robię to odruchowo, np. na lekcji, a później patrzę i na niektórych paznokciach nie mam lakieru. Dziwnie to wygląda. |
![]() ![]() ![]() |
Madziuś |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 208 Dołączył: 17.07.2007 Płeć: Kobieta ![]() |
Opłakany stan. Skądś to znam. Kiedyś ktoś mi zwrócił książkę zalaną kawą. Byłam wściekła, bo w niektórych miejscach nawet nie dało się nic przeczytać, bo literki się rozmazywały. Już nigdy nie pożyczyła tej osobie żadnej książki, ani nic innego. Trzeba mieć poszanowanie dla cudzych rzeczy. Ja zawsze bardziej szanuje czyjeś niż swoje własne i od innych oczekuję zwrotu rzeczy w takim stanie, w jakim je pożyczałam.
Nie lubię też upominać się o książki, a ludzie zazwyczaj zapominają je oddawać. Gdybym po jakimś czasie się o nie nie upomniała, to pewnie w ogóle nie wróciłyby do mnie, tym bardziej, że niektórzy mają irytujący zwyczaj pożyczania swoim znajomym moich książek bez pozwolenia. Grrrrrrrr… |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 04:11 |