Zwyczaje i Przyzwyczajenia, i nawyki (bez nałogów)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Zwyczaje i Przyzwyczajenia, i nawyki (bez nałogów)
Madziuś |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 208 Dołączył: 17.07.2007 Płeć: Kobieta ![]() |
Nie wiem czy był już taki temat. Jeśli tak, to przepraszam. Chodzi o to, czy macie jakieś dziwne zwyczaje/przyzwyczajenia albo takie, które denerwują wszystkich wokół, a niekiedy nawet was samych?
Ja na przykład zawsze zdrapuje lakier z paznokci. Nigdy nie używam zmywacza. Jest to denerwujące, bo niekiedy robię to odruchowo, np. na lekcji, a później patrzę i na niektórych paznokciach nie mam lakieru. Dziwnie to wygląda. |
![]() ![]() ![]() |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
A ja nie mam drzwi do pokoju, tylko sam otwór wejściowy :]
QUOTE O, i chyba coś oryginalnego jak dotychczas chociażby. Jak mam plecak, to suwak od zamka, zawsze muszę mieć z boku a nie na środku. Najlepiej po lewej stronie. Jak mam na środku to mam wrażenie, że ktoś mi zaraz coś wyciągnie... Mam to samo, ale wolę mieć suwak po prawej (patrząc od strony "pleców"). Jak jem kanapkę w szkole, to bez przerwy ocieram usta, żeby nic na nich nie zostało. Taki męczący nawyk mi został z początków liceum. Ze zwyczajów komputerowych: nie cierpię mieć na pulpicie linków do piosenek albo obrazków czy filmów. W ogóle żadnych linków do folderów gdzieś na dysku. Akceptuję tylko ikonki programów oraz gier, często używane dokumenty tekstowe i Mój komputer + Moje dokumenty + Nieużywane skróty pulpitu :] Prawie nigdy nie układam playlist, tylko słucham pojedynczych piosenek albo włączam radio internetowe. Dzielę muzykę w foldery dość ogólnie wg gatunków. Dodaję do zakładek linki, z których potem nigdy nie korzystam :] -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 03:31 |