Zwyczaje i Przyzwyczajenia, i nawyki (bez nałogów)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Zwyczaje i Przyzwyczajenia, i nawyki (bez nałogów)
Madziuś |
11.11.2007 15:09
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 208 Dołączył: 17.07.2007 Płeć: Kobieta |
Nie wiem czy był już taki temat. Jeśli tak, to przepraszam. Chodzi o to, czy macie jakieś dziwne zwyczaje/przyzwyczajenia albo takie, które denerwują wszystkich wokół, a niekiedy nawet was samych?
Ja na przykład zawsze zdrapuje lakier z paznokci. Nigdy nie używam zmywacza. Jest to denerwujące, bo niekiedy robię to odruchowo, np. na lekcji, a później patrzę i na niektórych paznokciach nie mam lakieru. Dziwnie to wygląda. |
asiatal |
11.11.2007 23:10
|
? Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 928 Dołączył: 03.03.2007 Skąd: pomorze Płeć: Kobieta |
komp u mnie prawie cały dzień chodzi, chyba, że się starzy rzucają. Na noc to nie dopuszczalne no bo (wyżej wymienione).
Jeśli mam plecak na plecach, to muszę mieć suwak pod prawą ręką. Plecak noszę prawie zawsze na prawym ramieniu i jest ono 2x cieńsze od drugiego. Telefon w prawej kieszeni i co 15 minut: tel. jest? Jest. Mp3 w lewej. Raczej mi nikt nie grzebie w pokoju a mam go z siostrą :]. Też bym zabiła gdyby ktoś mi grzebał. Szum kompa mi się podoba (ah, stary Romek hałasuje). W ogóle to ja zasnę w każdych warunkach i ciężko mnie obudzić. Na noc roleta musi być zsunięta, bo się boję, że ktoś (morderca) się w oknie pojawi. Kocham słuchać burzy i oglądać błyskawice nocą. Wtedy roleta nie jest zsunięta. Kluczy ani portfela nie noszę - kasa sie telepie po wszystkich kieszeniach, najczęściej tylnych. W domu prawie zawsze ktoś jest, więc nie muszę kluczy nosić. Ten post był edytowany przez asiatal: 11.11.2007 23:12 |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.11.2024 19:53 |