Zwyczaje i Przyzwyczajenia, i nawyki (bez nałogów)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Zwyczaje i Przyzwyczajenia, i nawyki (bez nałogów)
Madziuś |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 208 Dołączył: 17.07.2007 Płeć: Kobieta ![]() |
Nie wiem czy był już taki temat. Jeśli tak, to przepraszam. Chodzi o to, czy macie jakieś dziwne zwyczaje/przyzwyczajenia albo takie, które denerwują wszystkich wokół, a niekiedy nawet was samych?
Ja na przykład zawsze zdrapuje lakier z paznokci. Nigdy nie używam zmywacza. Jest to denerwujące, bo niekiedy robię to odruchowo, np. na lekcji, a później patrzę i na niektórych paznokciach nie mam lakieru. Dziwnie to wygląda. |
![]() ![]() ![]() |
matips |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 428 Dołączył: 21.04.2007 Skąd: z krainy Mordor Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja co pewien czas sprawdzam inwentarz kieszeni, szczególnie jak jadę publicznym środkiem transportu. Muszę mieć zegarek jak jestem poza domem. Jak się denerwuję to co pewien czas zerkam na niego, nawet jeśli zrobiłem to 10s temu. Jak czytam książkę/komputer to chodzę umyć ręce pomimo że mam czyste. Tak sobi, żeby gdzieś pójść, zastanowić się nad czymś.
Nie mógłbym zasnąć przy komputerze, ale mam go w innym pokoju. Na noc zostawiam, choć nie zawsze coś ściągam. Nie lubię jak inni patrzą mi się przez ramię na przeglądarkę. Jak ktoś popatrzy to klikam "Google". Nie dlatego, że coś oglądam. Nawet na tym forum, czy szukając informacji o grafice 3d. -------------------- Jeśli przyjmiesz do siebie zabiedzonego psa i sprawisz, że zacznie mu się dobrze powodzić - nie ugryzie cię. Na tym polega zasadnicza różnica między psem a człowiekiem.
Mark Twain Dom Seniora |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 03:52 |