Zwyczaje i Przyzwyczajenia, i nawyki (bez nałogów)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Zwyczaje i Przyzwyczajenia, i nawyki (bez nałogów)
Madziuś |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 208 Dołączył: 17.07.2007 Płeć: Kobieta ![]() |
Nie wiem czy był już taki temat. Jeśli tak, to przepraszam. Chodzi o to, czy macie jakieś dziwne zwyczaje/przyzwyczajenia albo takie, które denerwują wszystkich wokół, a niekiedy nawet was samych?
Ja na przykład zawsze zdrapuje lakier z paznokci. Nigdy nie używam zmywacza. Jest to denerwujące, bo niekiedy robię to odruchowo, np. na lekcji, a później patrzę i na niektórych paznokciach nie mam lakieru. Dziwnie to wygląda. |
![]() ![]() ![]() |
QbaNowy |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 458 Dołączył: 15.10.2007 Skąd: Ci to przyszło do głowy??? Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE Ja nauczyłem się już we wrześniu, ale po prostu musiałem, bo jako klasowy sekretarz, przez całe gimnazjum prowadzę nasz klasowy dziennik tzn. wpisuje wszystko co trzeba, listę obecności, przedmioty i nauczycieli, tygodniowy plan zajęć. ??? u nas to wychowawca wszystko wypisuje a nieobecnosci i takie tam nauczyciel danej lekcji na jakiej jestesmy ![]() A z zegrakiem tez tak mialem. dostalem na komunie a jak sie zepsul to ponad 2 lata lezal nieruszany ![]() co do balaganu- w pokoju raczej pozadek tylko zadko kurze wycieram a w moim pokoju nie wiedziec czemu kurzy sie w... bardzo no. jedyna wada jest biurko. po lewej- stos kartek z roznymi informacjami (numery telefonow, zapiski z gier do zapamietania i takie tam...) a po prawej stos ulozony ze wszystkiego (ksiazki, kserowki, o! kartka do bierzmowania ![]() ![]() a w spodniach: lewa kieszen- klucze, opcjonalnie portfel a prawa tylko i wylacznie telefon ![]() komputer: moj folder- kompletny bezlad; nie pamietam kiedy ostatnio tam sprzatalem, to samo z moja muzyka. pulpit: wiecej niz 15 pozycji i zawsze kilka dokumentow z worda (co-sie-tylko-w-necie-nawinie) jedyna osoba utrzymujaca pozadek na moim kompie jest moj brat, z ktorym go dziele (usuwa gry w ktore od ponad roku nie grywam a-moze-jeszcze-do-nich-wroce (kiedys sie jeszcze pytal czy usunac ale moja odpowiedz byla zawsze przeczaca wiec robi to juz bez pytania ![]() -------------------- ![]() ![]() "Zbyt proste byłoby robić sobie doświadczenia na ubogich,wykorzystać ich dla własnego duchowego wzbogacenia, a potem odejść; chodzi o to, by pozostać razem z nimi." Jean Vanier o osobach niepełnosprawnych... And I don't know where to look My words just break and melt Please just save me from this darkness Zawsze byłem raczej sam... |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 05:03 |