Zabawa Playlistowa, czyli Nudzi Mi Się Strasznie...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Zabawa Playlistowa, czyli Nudzi Mi Się Strasznie...
hazel |
04.11.2007 02:28
|
czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer |
Pomysł ukradziony stąd, nie chce mi się tłumaczyć, ale jak strasznie potrzeba, to mogę. Ale jutro.
Działa to mniej więcej tak: 1. Otwieramy dowolny player i ładujemy listę 2. Włączamy opcję "losowe odtwarzanie utworów" lub jak to się tam nazywa. 3. Czytamy pytanie 4. Wciskamy w playerze "przejdź do następnego utworu", po czym zapisujemy tytuł utworu jako odpowiedź. Izi. Pytania: 1 - How does the world see me? 2 - Will I have a happy life? 3 - What do my friends really think of me? 4 - Do people secretly lust after me? 5 - How can I make myself happy? 6 - What should I do with my life? 7 - Why should life be full of so much pain? 8 - How can I maximize my pleasure during sex? 9 - Will I ever have children? 10 - Will I die happy? 11 - What is some good advice for me? 12 - What is happiness? 13 - What is my favorite fetish? 14 - How will I be remembered? -------------------- The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
Child |
18.11.2007 19:42
|
leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna |
Manowar to wystarczająca obelga xD
-------------------- |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.11.2024 19:51 |