Sposób Na Rodzeństwo, czyli jak wytrzymac z bratem/siostrą?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Sposób Na Rodzeństwo, czyli jak wytrzymac z bratem/siostrą?
Hermiona1900 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 518 Dołączył: 10.06.2006 Skąd: ja to znam?? Płeć: Kobieta ![]() |
Nie wiem, czy był taki temat - zaryzykuję...
Już od dawien dawna jednym z moich największych problemów był mój młodszy brat. No normalnie wytrzymać z nim nie idzie...a że jest młodszy, rodzice zawsze trzymają jego stronę. Bo to on młodszy, bo mało jeszcze rzeczy rozumie, bo to, bo tamto... Jeśli wiecie, jak wytrzymać z np. młodszym bratem, to bardzo proszę o jakieś porady. Bo ja go prędzej czy później przez okno wywalę ze złości. Dodam, ze sytuacja jest poważna - niedawno przeczytał mój pamiętnik (!!!), a rodzice nic...no i mnie od tamtej pory szantażuje, ze coś powie tej i tej osobie ![]() ![]() -------------------- Gryffindor
KLL |
![]() ![]() ![]() |
Gem |
![]()
|
![]() Magik Grupa: Prefekci Postów: 749 Dołączył: 24.07.2005 Skąd: z oślizłego lochu >:] Płeć: Kobieta ![]() |
Smutne było rok, dwa temu. Teraz doprowadza mnie do szału. Ale wiecie, to dziwne swoją drogą. Niby jesteśmy rodzeństwem, ale różnimy się niesamowicie.
Ja od kiedy pamiętam uprawiałam sport, to siatkówka, to taniec, teraz taekwondo i kick boxing, natomiast mój brat grywał raczej w szachy, warcaby i nawet wygrał kilka turniejów. On jest typowym albinosem, wysokim, bladym i kościstym o postawie Goluma. Ja jestem wiewiórkowata, z ciemniejszą karnacją i o mocniejszej budowie, co jak myślę jest zrozumiałe :]. Brat jest bardzo inteligentny, typowy ścisły umysł, ale jak coś się do niego mów,i to nigdy nie wiadomo ile z tego dociera, mało domyślny i przewidywalny, jeżeli o ludziach mowa. Z kolei, że tak próżnie to zabrzmi, inteligencji mi też nie brakuje, ale jestem typową humanistką czyli języki, historia, prace manualne, a w kontaktach z ludźmi nie mam problemów. Chyba jedynym elementem wspólnym jest zamiłowanie do fantastyki (to akurat cała moja rodzina) i to, że oboje wolimy przebywać wśród osobników płci męskiej, z tym, że oni zazwyczaj grają w chińczyka popijając Fante, a my idziemy na browara pogadać o tym kogo znowu sprali na sparingach. Podsumowując, różnica między nami to 2 lata, mamy tych samych rodziców, wychowywaliśmy się razem, a jednak jesteśmy tak różni, że osoba postronna w życiu nie wpadła by na pomysł, ze jesteśmy choć spokrewnieni. I na tym kończy się wykład... -------------------- ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 02:12 |