The Great History Of Greater Board!, Nazywam sie Adam. Czeeesc Adam! Postuje od 5 lat..
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
The Great History Of Greater Board!, Nazywam sie Adam. Czeeesc Adam! Postuje od 5 lat..
Ludwisarz |
29.11.2007 23:36
|
Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna |
Po historie forum to prosze nawiazac kontakt z panem Hagrid. Nie zaglada juz tu, a szkoda.
Natomiast byl swego czasu topic "Z teki Hagrida" i byly tam najznamienitsze tematy i posty z bardzo zamierzchlej przeszlosci. Netserwis, to byly czas, ktorych nawet ja nie pamietam. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Ramzes |
01.12.2007 23:58
|
Mistrz Różdżki Grupa: Prefekci Postów: 1237 Dołączył: 06.08.2007 Skąd: Cz-wa/Krk Płeć: Mężczyzna |
A ja pod względem siedzenia na forum to jestem gówniarzem zalogowałem się po raz pierwszy w sierpniu tego roku. Wcześniej tutaj w ogóle nie zaglądałem. Dopiero, kiedy wyszły DH chciałem jakieś forum znaleźć. No i... trafiłem tutaj. I nie żałuję. Z wiadomych przyczyn nie znam żadnego innego wizerunku magicznego niż to, co jest teraz. Ale widzę, że było naprawdę ciekawie.
-------------------- As the philosopher Jagger once said - "You can't always get what you want"
|
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 01.11.2024 02:38 |