Fobie
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Fobie
kObra. |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 929 Dołączył: 15.08.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Macie jakieś lęki?
U mnie największą fobią jest ichtiofobia i ochlofobia. I coś co przeważnie śmieszy ludzi - koulrofobia. Ludziom się dziwią, że jak można bać się niektórych rzeczy, np. pięknych kobiet, czy instrumentów które przypominają członka, ale nie zdają sobie sprawy jak uciążliwe i niekiedy ośmieszające może to być. Ten post był edytowany przez kObra.: 25.06.2007 00:10 -------------------- she wolf.
|
![]() ![]() ![]() |
QbaNowy |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 458 Dołączył: 15.10.2007 Skąd: Ci to przyszło do głowy??? Płeć: Mężczyzna ![]() |
pajaki sa po prostu straszne. ogolnie to chyba dla tego ze tak szybko chodza i jak sie machnie reka to nie uciekaja jak muchy. ostatnio dowiedzialem sie co dla mnie jest strasznego w pajakach. chodzila po mnie mucha ze zlamanym skrzydelkiem, nie mogaca odleciec. chociaz wiedzialem ze to tylko zwykla mucha to poczulem ten sam lek co przy zauwazeniu pajaka.
LUDZIE DZISIAJ MAM POSPRZATAC PIWNICE I NA SAMA MYSL JUZ TRAUME PRZEZYWAM!!! -------------------- ![]() ![]() "Zbyt proste byłoby robić sobie doświadczenia na ubogich,wykorzystać ich dla własnego duchowego wzbogacenia, a potem odejść; chodzi o to, by pozostać razem z nimi." Jean Vanier o osobach niepełnosprawnych... And I don't know where to look My words just break and melt Please just save me from this darkness Zawsze byłem raczej sam... |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 14:38 |