Magic Jokes Room, Czy wiesz, co robi Dudley w...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Magic Jokes Room, Czy wiesz, co robi Dudley w...
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dowcipy powiązane z HP, własne - wymyślone, przekształcone, zasłyszane, znalezione, pisać tu.
-------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
![]() ![]() ![]() |
Kit_fan |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Prefekci Postów: 344 Dołączył: 24.07.2007 Płeć: Kobieta ![]() |
Ha, ha niezłe te Wasze dowcipy
![]() Kate, quidditch w wersji babci Neville`a - mocne. Jak już jesteśmy przy sporcie, to może coś takiego: ![]() Lee Jordan spełnił swoje marzenie i został komentatorem sportowym na skalę światową. Właśnie komentuje finał 427 Mistrzostw Świata w Quidditchu: I oto proszę państwa na boisko wylatuje drużyna angielska. Niebiesko czerwone stroje widać z daleka. Do kafla podlatuje Katie Bell, podaje do Spinnet, ta drybluje... przerzut na lewą stronę boiska do Johnson, strzał i GOOOOOOL... Kibice szaleją. Potężny ryk z angielskiego sektora niesie się szerokim echem… Ale uwaga, przy kaflu znowu Spinnet,... Johnson... podaje do Bell , ojojoj, prawie zderzyła się z tłuczkiem, na szczęście wspaniały refleks uchronił ją od Skrzydła Szpitalnego! Zdołała odrzucić do Johnson, teraz krótka piłka do Spinnet, strzał i… proszę państwa to po prostu niewiarygodne, znów goool. Jak wspaniale gra dzisiaj nasza Narodowa Reprezentacja... Wrzask w sektorze angielskim jest wprost porażający, ale nagle zostaje zagłuszony wiwatami z biało czerwonych trybun, bo oto z tunelu wylatują na boisko zawodnicy polscy... ![]() Crabbe do Goyla: - Przeczytałeś standardową księgę zaklęć? - To trza było przeczytać? - Taa, na dzisiaj. - Kurna, a ja przepisałem... ![]() - Czym różni się Dudley od szczura laboratoryjnego? - Szczur jest ssakiem inteligentnym ![]() Profesor Umbridge mówi do Harry`ego: - Potter, idź zetrzyj tablicę. Harry zaczyna szukać szmatki. W tym czasie Umbridge pyta się uczniów: - Kochani, co byście napisali na moim nagrobku gdybym umarła?? Potter, który nie dosłyszał pytania, znalazł to, czego szukał i krzyknął: - Tu leży ta szmata!!!!!!!!!!!! -------------------- ![]() członkini Klubu Luny Lovegood |
Hannah_Wilson |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 186 Dołączył: 26.10.2007 Skąd: Z Antykwariatu ze starymi mapami. Płeć: Kobieta ![]() |
Na początku Balu Noworocznego, mówi Parvati do Harry'ego:
- Mam nadzieję, że będziesz ze mną tańczyć. - Oczywiście. Przecież nie zaprosiłem Cię na ten bal dla przyjemności Na Balu Noworocznym po skończeniu jednej z piosenek, mówi Krum do Hermiony: - Dziękuję Ci za taniec. - Za jaki taniec? Ja po prostu usiłowałam przepchać się do wyjścia Dudley ucieka z drugim wariatem ze szpitala psychiatrycznego. - Słuchaj, ta dziura jest za mała! - Nie przejmuj się. - odpowiada Dudley. - Ja przystawię lupę, a ty przechodź Harry zostaje zaproszony na kolację przez Pansy Parkinson. Harry się trochę dziwi, ale jednak przychodzi. Spotykają się w pustej Wielkiej sali. Pansy go wita i daje mu kurczaka. Ten z obawy,że jedzenie jest zatrute, daje kotu Pansy pod stołem trochę kurczaka. Ten pada trupem. Wtedy Harry wstaje, rzuca crucio 5 razy i wychodzi biegiem. Po niesamowitym wyjściu Harrego kot wstaje i mówi: - Yes, nareszcie pozbył się tej starej i wstrętnej wiedżmy. Do baru wchodzi Remus Lupin. Siada na stołku i zamawia piwo. Wypija je, zagląda do swojej kieszeni, krzywi się i zamawia następny kufel. Łyka piwo, znowu zagląda do kieszeni, krzywi się i zamawia jeszcze raz. Powtarza operację kilkakrotnie. Zaintrygowany barman pyta: - Dlaczego za każdym razem po wypiciu piwa zagląda pan do kieszeni? - Mam tam zdjęcie żony. Jeżeli patrzę na nią i zaczyna mi się podobać, to jest to znak, że czas już do domu. W restauracji Snape zwraca się do kelnera: -Gulasz proszę i dobre słowo. Po kilku minutach kelner przynosi gulasz. -A dobre słowo?? -Kelner nachyla się i mówi: -Niech pan tego nie je. Luna wpada do domu, trzymając w rękach wielką kocią kupe: -Tato, tato! Ale miałam szczęście! O mały włos w to nie wdepnęłam! Molly upomina Ginny: -Jeśli będziesz niegrzeczna to twoje dzieci też takie będą. -Oj, mamo! Ale się zdradziłaś! -Dlaczego masz taką nieszczęśliwą minę???- pyta się Harry, Rona. -Ginny wyjeżdża do swojej koleżanki. -I z tego powodu jesteś taki ponury??? -Muszę, bo inaczej nie wyjedzie... - Najmocniej przepraszam! Niechcący usiadłem na Twoich okularach!- mówi Nevile do Harrego. -Nic nie szkodzi, one już widziały gorsze rzeczy. Zatłoczony przedział w pociągu. Harry krzyczy: -Proszę zrobić coś z tą walizką na półce nade mną! Kapie mi z niej na twarz jakiś obleśny, gorzki sos! -A kto Tobie kazał go próbować??? Najlepszy na koniec ![]() Śmierciożerczyni Bellatrix Lestrange wchodzi do piekła. Spotyka tam diabła, który wyjaśnia, iż w piekle każdy musi zanurzyć się w odchodach na taką głębokość, na jaką sobie zasłużył przez całe życie, następnie prowadzi ją do sali i każe stanąć w odchodach po pas. Bellatrix rozgląda się na boki - i widzi Lucjusza Malfoya stojącego po kolana, Avery'ego stojącego też po kolana, Karkarowa stojącego po łydki. Nagle spostrzega Glizdogona stojącego tylko po kostki. Bellatrix mówi do diabła: - Ty, słuchaj, Glizdogon stoi tylko po kostki, a tylu ludzi zamordował... Diabeł patrzy i mówi: - Ach, rzeczywiście. Glizdogon, przestań udawać i zejdż z głowy Voldemorta! E: Kolorow uzywaja moderatorzy. Ten post był edytowany przez Eva: 09.12.2007 17:40 -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 09.05.2025 21:46 |