Magic Jokes Room, Czy wiesz, co robi Dudley w...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Magic Jokes Room, Czy wiesz, co robi Dudley w...
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dowcipy powiązane z HP, własne - wymyślone, przekształcone, zasłyszane, znalezione, pisać tu.
-------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
![]() ![]() ![]() |
Kit_fan |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Prefekci Postów: 344 Dołączył: 24.07.2007 Płeć: Kobieta ![]() |
![]() Przed sklepem na Pokątnej stoi bardzo długa kolejka. Ludzie denerwują się i przeklinają. Nagle przybiegają Fred i George, usiłują ominąć kolejkę. Zbulwersowani ludzie łapią ich i odsyłają na koniec kolejki. A oni znowu próbują przedostać się do wejścia. Sytuacja powtarza się kilka razy. Wreszcie Fred nie wytrzymuje i woła zdenerwowany: - Dobra, jak sobie chcecie! Nie otworzymy dzisiaj tego sklepu! ![]() Profesor Flitwick sprawdza prace domowe szóstoklasistom. Woła Rona: - Panie Weasley, proszę przeczytać nam swoje wypracowanie. - Nie mam, pomagałem pierwszoroczniakom odrabiać zadanie i nie miałem potem czasu. - Trudno, dostajesz nędzny. A ty Potter, masz pracę? - Nie mam, panie profesorze, bo byłem na zajęciach u pana dyrektora, a potem nie miałem już siły. Flitwick się zdenerwował, zaczął krzyczeć: - Siadaj, nędzny!! Gryfoni co się z wami dzieje? Będę musiał porozmawiać z opiekunem domu. Minus 10 punktów. Sprawdźmy teraz Slytherin. Może.. - Malfoy, napisałeś wypracowanie? - A gdzie tam! Mieliśmy wczoraj z kumplami z siódmej klasy balangę! Na to nauczyciel: - Ty mnie tu swoimi kumplami nie strasz! Siadaj, zadowalający… ![]() Ron wybrał się z Harrym na mugolskie przedstawienie w operze. Po kilkunastu minutach pyta go zdumiony: - Harry, czemu ten facet grozi tamtej kobiecie patykiem? - On jej nie grozi, tylko dyryguje! - No to czemu ona tak głośno krzyczy? Zeti, czy poza dowcipami, możemy dawać karykatury, fotomontaże, parodie i wszelkiego rodzaju śmieszne zdjęcia oraz filmiki? -------------------- ![]() członkini Klubu Luny Lovegood |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 09.05.2025 22:01 |