Tezaurus Harry Potter, Warto? Nie warto?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Tezaurus Harry Potter, Warto? Nie warto?
Kit_fan |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Prefekci Postów: 344 Dołączył: 24.07.2007 Płeć: Kobieta ![]() |
Ja także o tej książce nie słyszałam, ale skoro już jesteśmy przy literaturze potteropodobnej, to mam pytanie: Kto czytał leksykon, napisany przez pana Polkowskiego, zawierający wszystkie nazwy postaci, miejsc, stworów, zaklęć i rzeczy, jakie pojawiają się w pierwszych CZTERECH książkach o przygodach młodego czarodzieja, zatutułowany "Tezaurus"?
![]() Powiedzcie, jest to książka warta przeczytania, interesująca? Bo obiło mi się o uszy, że nasz ulubiony tłumacz ![]() ![]() -------------------- ![]() członkini Klubu Luny Lovegood |
![]() ![]() ![]() |
aurorka_gryfonka |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 240 Dołączył: 06.11.2007 Skąd: z Doliny Godryka Płeć: Kobieta ![]() |
Właśnie dlatego nie zamierzam kupić ,,Tezaurusa". Wszystko jest w końcu na końcu każdego tomu. Choć z drugiej strony nie trzeba szukać we wszystkich tomach... Więc czemu by nie...
-------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 06:59 |