Magic Jokes Room, Czy wiesz, co robi Dudley w...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Magic Jokes Room, Czy wiesz, co robi Dudley w...
Zeti |
07.12.2007 19:24
|
Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna |
Dowcipy powiązane z HP, własne - wymyślone, przekształcone, zasłyszane, znalezione, pisać tu.
-------------------- ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
Hermiona1900 |
20.12.2007 21:42
|
Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 518 Dołączył: 10.06.2006 Skąd: ja to znam?? Płeć: Kobieta |
Przychodzi Petunia do fryzjera i mówi:
-Proszę mi zapleść warkocza. Fryzjer robi tego warkocza, robi i nagle wypada włos.No to fryzjer mówi: -Proszę pani nie nogę pani zrobić warkocza, bo wypadł pani włos. -To proszę mi zrobić przedziałek. Fryzjer robi ten przedziałek, robi i nagle wypada następny włos.To lfryzjer mówi: -Proszę pani nie mogę pani zrobić przedziałka, bo został pani ostatni włos.Na to Petunia: -Trudno zaszaleję pójdę w rozpuszczonych! Do klasy wchodzi bardzo czymś zdenerwowany Snape: - Wszyscy idioci proszę wstać! Nikt się nie rusza. Nagle podnosi się Ron. - Gratulacje!-cieszy się Snape i pyta ironicznie: - Dlaczego uważasz się za idiotę? - Wcale się nie uważam, tylko głupio mi, że pan profesor tak sam stoi... Siedzi Ron i Harry, nagle Harry: - Idę na piwo kremowe. Ron na to: - Ty to umiesz przekonać. McGonagall uczniom Hogwartu poleciła nauczyć się na pamięć książki telefonicznej, a potem badała ich reakcje na to polecenie, i tak: Gryfoni zapytali: "Po jaka cholerę?" Ślizgoni zaczęli robi ściągi, a Krukoni zapytali tylko, na kiedy. Harry zdaje egzamin. Profesor chce odesłać go na inny termin z pałą. Harry prosi o ostatnia szansę: - Jeśli przejdę po ścianie i suficie, dostane trójkę? Profesor z niedowierzaniem zgadza się. Harry przechodzi po ścianie i suficie. Słowo się rzekło, już chce wpisywać 3 ale Harry dalej marudzi: - Jeśli zacznę fruwać po pokoju, dostane 4? Profesor z zaciekawieniem zgadza się. Harry zaczyna fruwać po pokoju. Profesor już chce wpisywać 4 ale Harry wciąż nie daje mu spokoju: - Jeśli nasikam na pana, a pan pozostanie suchy, dostane 5? Profesor z jeszcze większym zaciekawieniem zgadza się. Harry staje na biurku i sika na profesora. Ten krzyczy cały mokry: - Panie, co pan???!!! - Dobra, niech będzie 4. Na egzaminie z eliksirów Snape słucha Neville'a i słucha.W końcu, po jakiejś chwili kładzie się na podłodze. - Wie pan, co ja robie ? - pyta Neville'a. - Nie. - Zniżam się do pańskiego poziomu. -------------------- Gryffindor
KLL |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.11.2024 20:04 |