Co Myślicie O W.e.s.z???, Co myślicie o tej fundacji?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Co Myślicie O W.e.s.z???, Co myślicie o tej fundacji?
Hermiona555 |
![]()
|
Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 27 Dołączył: 02.02.2006 ![]() |
Jakie macie zdanie na temat stowarzyszenia założonego przez Hermionę Walka o Emancypację Skrzatów Zniewolonych???
Ten post był edytowany przez estiej: 14.05.2006 05:41 |
![]() ![]() ![]() |
Ginnusia |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 464 Dołączył: 18.07.2007 ![]() |
Nie wiem, jak to się ma do Twoich innych poglądów, ale wydaje mi się niespójne. Poza tym, dwie sprawy. Nie słyszałaś nigdy o młodzieńczym idealizmie? I druga - kobiety przez wieki trwały w przekonaniu, że ich naturą jest przeznaczenie do siedzenia w domu i obsługiwania rodziny, a Murzyni - że ich naturą jest niewolnictwo. Dziś to się troszkę zmieniło i chyba na złe światu to nie wyszło, prawda? (Te argumenty już padały w tej dyskusji, ale skoro ich nie dostrzegasz, czuję się w obowiązku ich znowu użyć.)
Ten post był edytowany przez Ginnusia: 01.01.2008 17:34 |
abstrakcja |
![]()
|
![]() Reborned. Siódma z O6. Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 801 Dołączył: 27.07.2007 Skąd: Wszędzie Płeć: Kobieta ![]() |
Co do tego wszystkiego mają 'moje inne poglądy' i ten cały zasrany młodzienczy idealizm?. Ale kobiety i murzyni nie byli z tego zadowoleni. A skrzaty to uwielbiają, bo takie już są, taka jest ich natura, a nie przekonanie. Dziękuję. -------------------- Jedyną stałością jest zmiana.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 16.05.2025 07:44 |