Magic Jokes Room, Czy wiesz, co robi Dudley w...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Magic Jokes Room, Czy wiesz, co robi Dudley w...
Zeti |
07.12.2007 19:24
|
Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna |
Dowcipy powiązane z HP, własne - wymyślone, przekształcone, zasłyszane, znalezione, pisać tu.
-------------------- ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
Hermiona1900 |
11.01.2008 23:43
|
Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 518 Dołączył: 10.06.2006 Skąd: ja to znam?? Płeć: Kobieta |
Lol xD Teraz znowu coś ode mnie x]
<wiem, wszyscy się cieszą xD> Petunia mówi do męża: - Wiesz, w tym trzęsieniu ziemi zginęło sto osób, wyobrażasz sobie, sto osób... Vernon odpowiada: - To straszne. Na stare to będzie milion. Załamana Petunia stoi przy rozbitym aucie: - Co ja teraz powiem mężowi?! Przechodzący obok mężczyzna postanowił sobie zażartować: - Niech pani dmucha w rurę to się karoseria wyprostuje. Petunia dmucha więc w rurę, lecz nic się nie dzieje. Po ok. godzinie przechodzi obok jej koleżanka i mówi: -Ty głupia jesteś. Zamknij drzwi! Za oknem wisi kobieta, trzyma się kurczowo parapetu i wrzeszczy! Vernon stoi w mieszkaniu i wali ja młotkiem po palcach. Przechodzień: Panie, czemu pan tak katujesz tę kobietę?! Vernon: Jaką kobietę?! To moja teściowa. Przechodzień: Ale się cholera trzyma! - Skąd wracasz taki wesoły? - Z dworca, odprowadzałem Hermionę... - A dlaczego masz takie brudne ręce? - Bo z radości poklepałem lokomotywę! Scena z Azkabanu.: Lucjusz Malfoy siedzi w swojej celi i z nudów patrzy przez maleńką szczelinę w ścianie. na zewnątrz widzi jak jeden z Dementorów robi coś w pobliskim ogródku , lecz nie bardzo on wie, co robi, więc się pyta.: - co robisz?? - pyta się Lucjusz -nawoże truskawki! - odpowiada mu - co??! - powtarza pytanie Malfoy -truskawki nawożę!! - odkrzykuje dementor ponownie. - co takiego????!! -posypuję truskawki <za przeproszeniem> gównem!!!! - krzyczy zdenerwowany dementor. -aaa!! ja je posypuję cukrem, ale tutaj to ja mam podobno nie bardzo pod kopułą... Idzie Harry przez zakazany las, patrzy a z krzaków wystaje głowa Wilka. - Wilku czemu masz takie wielkie oczy? - Kurde, nawet się spokojnie załatwić nie można... -Harry... czy cytryna ma nogi? - Nie Ron... - qrcze, znowu wycisnąłem kanarka do herbaty... - Tato - pyta Dudley - Czy to prawda, co mi powiedzieli w szkole, że zwierzęta futerkowe zmieniają futra każdej zimy? - Ciszej! - mówi ojciec - Matka jest w sąsiednim pokoju! Dudley patrzy przez okno i krzyczy do ojca: -tato, idzie wujek i ciocia -nie mówi się wujek i ciocia, tylko wujostwo Drugiego dnia Dudley patrzy przez okno i krzyczy do ojca: -tato, idzie stryj i stryjenka -nie mówi się stryj i stryjenka, tylko stryjostwo Trzeciego dnia Dudley patrzy przez okno i krzyczy do ojca: -tato, idzie dziadostwo. -------------------- Gryffindor
KLL |
aurorka_gryfonka |
12.01.2008 22:04
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 240 Dołączył: 06.11.2007 Skąd: z Doliny Godryka Płeć: Kobieta |
QUOTE(Hermiona1900 @ 11.01.2008 23:43) Scena z Azkabanu.: Lucjusz Malfoy siedzi w swojej celi i z nudów patrzy przez maleńką szczelinę w ścianie. na zewnątrz widzi jak jeden z Dementorów robi coś w pobliskim ogródku , lecz nie bardzo on wie, co robi, więc się pyta.: - co robisz?? - pyta się Lucjusz -nawoże truskawki! - odpowiada mu - co??! - powtarza pytanie Malfoy -truskawki nawożę!! - odkrzykuje dementor ponownie. - co takiego????!! -posypuję truskawki <za przeproszeniem> gównem!!!! - krzyczy zdenerwowany dementor. -aaa!! ja je posypuję cukrem, ale tutaj to ja mam podobno nie bardzo pod kopułą... Dementorzy nie mówią, ale to tylko taki szczegół. Dowcip ogólnie fajny. -------------------- |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.11.2024 20:20 |