On juz nie wróci, Harry (...) Nie może wrócić, Po Insygniach Śmierci
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
On juz nie wróci, Harry (...) Nie może wrócić, Po Insygniach Śmierci
asiatal |
![]()
|
![]() ? Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 928 Dołączył: 03.03.2007 Skąd: pomorze Płeć: Kobieta ![]() |
ej a kto z Was będzie wyczekiwał w nocy pod sklepem (nie monopolowym) na HPiIŚ?
|
![]() ![]() ![]() |
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja ja kupię w zależności od okoliczności. Najwcześniej, w piątek, zaraz jak przywiozą do księgarni. Najpóźniej w poniedziałek, kiedy książkę będzie już można kupić w kiosku.
Chciałbym raczej wcześniej, i być może udam się w sobotę rano do księgarni, albo autobusem, albo poproszę mamie o podwiezienie (nogami 20 km nie przejdę) Dwa lata temu miałem farta, kupiłem książkę według paragonu (jeszcze go mam) o 13:42 w piątek, pomogłem księgarzom wymyślać pytania na zabawę o północy i różne takie rozrywki na oczekiwanie, za co jeszcze dostałem taki wielki plakat z okładką KP, wisi do dziś na ścianie szafy, batoniki 'Jacek' i kilkanaście toreb na książkę, po czym udałem się na ferie do cioci, gdzie przeczytałem po raz pierwszy VI tom. Chciałbym, żeby tym razem też tak fajnie było. A cztery lata temu książkę kupiłem w mojej wsi, w sklepie, leżała sobie jakby nigdy nic przy stoisku z prasą. Było dwa dni po premierze - 02.02.2004. -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 07:07 |