Uprzedzenia..
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Uprzedzenia..
Willow |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 5 Dołączył: 14.01.2008 Płeć: Kobieta ![]() |
Co sądzicie o samych uprzedzeniach i macie jakieś? Ja osobiście próbuje nie mieć.. nienawidzę sytuacji, gdy na czarnoskórego człowieka mówi się asfalt i częste przy tym przytyki, asfalt ich łatać dziury w drogach.. aż wrrr.. ale często jesteśmy bezsilni wobec tego..
-------------------- ![]() |
![]() ![]() ![]() |
abstrakcja |
![]()
|
![]() Reborned. Siódma z O6. Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 801 Dołączył: 27.07.2007 Skąd: Wszędzie Płeć: Kobieta ![]() |
Ale majac trzynascie lat przewaznie sie nie mysli [wiem to po sobie, choc nie bylam krejzi słit] i robi to, co dyktuje otoczenie. Chce sie byc na topie i nie chce sie 'odstawac' od reszty. Jednoczesnie chce sie szybko dorosnąć, zacząć się malowac, farbować włosy , chodzic z chłopakami etcetera. Jeszcze te durnowate gazety typu bravo... to juz w ogole spacza psychike takiej podatnej na presje z zewnatrz, dorastajacej dziewczynki.
Chodzi mi o to, ze jest to glownie i przewaznie problem wynikajacy z wieku [i w wiekszosci przypadkow - przechodzacy z wiekiem] . A nie z [braku?] rozumu tej osoby. Ten post był edytowany przez abstrakcja: 17.01.2008 22:07 -------------------- Jedyną stałością jest zmiana.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 03:36 |