On juz nie wróci, Harry (...) Nie może wrócić, Po Insygniach Śmierci
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
On juz nie wróci, Harry (...) Nie może wrócić, Po Insygniach Śmierci
asiatal |
![]()
|
![]() ? Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 928 Dołączył: 03.03.2007 Skąd: pomorze Płeć: Kobieta ![]() |
ej a kto z Was będzie wyczekiwał w nocy pod sklepem (nie monopolowym) na HPiIŚ?
|
![]() ![]() ![]() |
Zakohana w książkach |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Prefekci Postów: 473 Dołączył: 27.03.2007 Skąd: Kraków Płeć: Kobieta ![]() |
Eh... muszę się wyspac, wtedy się pewnie poryczę.
Jak już pisałam w subforum o tomie siódmymy: To mi się wydaje snem. Koniec HP... nierealne. Czekałam na kolejny tom... odkąd pamiętam. Od pierwszej klasy podstawówki, czyli już prawie siedem lat, czekałam... a potem czytałam... myslałam... i znów czekałam. A teraz... nie mam na co czekać. Do Empiku szłam z radością, nie mogąc się doczekać, kiedy w końcu otworzę książkę i ją przeczytam. A kiedy już ją miałam siedziałam dwie godziny u koleżanki. Radość ze mnie częściowo... wyparowała. Była w autobusie i w księgarni, ale kiedy wysiadłam na przystanku i miałam iść do domu, zniknęła. Więc poszłam do koleżanki. Dlaczego? Nie mam pojęcia. Może dlatego, że wiedziałam co się stanie jak wrócę do domu. Że zasunę wtedy rolety w oknach, zapalę lampkę i nie wyjdę z pokoju, aż nie przeczytam. Cóż, w każdym razie, coś w moim życiu się skończyło. Na dobre, już nie wróci. Będę wracać do HP, napewno przeczytam wszystkie tomy jeszcze kilka razy, może uda mi się wszystkie ciurkiem? Nie wiem. Od dzisiaj bardziej przykładam się do angielskiego, żeby przeczytać oryginał. I z niecierpliwością czekam, na rozwój konfliktu HP-Kościół. Trzeba przyznać, że wielkie, świecące na czerwono "NIE" znacznie przyczyniło się do popularności przygód młodego czarodzieja. Może koniec sagi oznacza koniec konfliktu? Jak myslicie? P.S Zeti, twoja sygnatura mnie dobija. Ten post był edytowany przez Zakohana w książkach: 27.01.2008 15:30 -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 07:47 |