On juz nie wróci, Harry (...) Nie może wrócić, Po Insygniach Śmierci
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
On juz nie wróci, Harry (...) Nie może wrócić, Po Insygniach Śmierci
asiatal |
![]()
|
![]() ? Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 928 Dołączył: 03.03.2007 Skąd: pomorze Płeć: Kobieta ![]() |
ej a kto z Was będzie wyczekiwał w nocy pod sklepem (nie monopolowym) na HPiIŚ?
|
![]() ![]() ![]() |
Zakohana w książkach |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Prefekci Postów: 473 Dołączył: 27.03.2007 Skąd: Kraków Płeć: Kobieta ![]() |
Wczoraj o północy się w końcu poryczałam
Jak postanowiłam w końcu zakłócić spokój katechecie i polonistce z podstawówki (ciekawa godzina wysyłania maili do nauczycieli, prawda?) Teraz jestem trochę przybita. Jeszcze się pokłóciłam z koleżanką (uważającą, że HP jest złą książką. Broniłam swojej[naszej?] racji jak lwica, że się tak wyrażę)... Śpię z HPiIŚ pod poduszką. Trchę mnie szyja boli, ale zasypia się luksusowo (chyba, że ktoś lubi spać "nisko"). Wylożyłam wszystkie tomy HP na łóżko... Merlinie, jak ja zniszczyłam okładkę ZF!! A co czwarta strona KF jest ubabrana czymć, co wygląda jak krew! Kurcze, przydałby się w końcu wyjąć CO z tego białego papieru... Jakoś tak... żal mi tych książek. Długo ich nie czytałam. Cóż, mam przed sobą całe ferie... Że pozwolę sobie zacytować sygnę Aylet "Harry i tak na zawsze pozostanie w naszych sercach". A jego przygoda z naszą rzeczywistością (a może naszej rzeczywistości z nim?) będzie trwała tak długo, jak długo choćby jedna osoba będzie o nim pamiętała. -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 07:31 |