On juz nie wróci, Harry (...) Nie może wrócić, Po Insygniach Śmierci
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
On juz nie wróci, Harry (...) Nie może wrócić, Po Insygniach Śmierci
asiatal |
![]()
|
![]() ? Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 928 Dołączył: 03.03.2007 Skąd: pomorze Płeć: Kobieta ![]() |
ej a kto z Was będzie wyczekiwał w nocy pod sklepem (nie monopolowym) na HPiIŚ?
|
![]() ![]() ![]() |
Zakohana w książkach |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Prefekci Postów: 473 Dołączył: 27.03.2007 Skąd: Kraków Płeć: Kobieta ![]() |
Też wątpię, żeby w najblizszej przyszłości (za dziesięć, piętnaście lat) była jakaś Potteromania...
Już teraz czytanie książek uznaje się za jakąś "Czarną Magię", że się tak wyrażę. Ja przez moją klasę jestem uznawana za dziwoląga/wybryk natury/osobę chorą psychicznie. I nie, nie przesadzam. Większość osób, którym zadaję pytanie "Lubisz Pottera?" odpowiada "Tak, ale tylko filmy, bo książki są do niczego." W ostatni piątek, jak robiłam odliczanie na GG do HPiIŚ, co jakieś pół godziny dostawałam pytanie, czy wiem, kiedy będzie film ![]() Może później jeszcze wróci. Jak na ten przykład zbieranie karteczek, czy wyplatanie breloków z "kabelków". Trzy lata temu jak się przeszło korytarzami w szkole, to wszędzie latały kolorowe karteczki a dzieciaki siedzące pod ścianami pletły coś zawzięcie (o stanach plecaków i toreb już nie wspomnę). Teraz jakiś filofun czy segregator to rzadkość. A przecież nasze mamy też zbierały karteczki i robiły breloczki z izolacji ściągniętych z kabli ![]() Ten post był edytowany przez em: 30.01.2008 14:36 -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 07:00 |