Ogłoszenie
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Ogłoszenie
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
[...]
Ten post był edytowany przez PrZeMeK Z.: 12.07.2014 11:55 -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
![]() ![]() ![]() |
Deletrix Mordvered |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 34 Dołączył: 27.10.2007 Skąd: Z Królestwa Zołz Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE Ze wstydem Wyznaję Widziałem zbyt wiele To ciekawe, ale jak tylko doszłam do ,,widziałem zbyt wiele'', odniosłam dziwne wrażenie deja vu XD. QUOTE Dlatego Tego szukam Kto mi zwróci niewinność Ogłoszenia noclegi: http://oferty.wypoczynek.turystyka.pl/noclegi Na tym już byłam pewna, z czym mi się kojarzy. Ocalony. Różewicz. :] A w miarę rozwijania, kogo szukasz, utwierdziłam się w przekonaniu, iż podobieństwo do ,,Ocalonego'' jest duże. Zapewne nawet nieświadomie popełnione. Nowy Różewicz kwitnie? Ten post był edytowany przez vampirka: 09.05.2019 16:21 -------------------- Analizy Spółki z Ograniczoną Odpowiedzialnością - SZOO
,,Prawdziwego Krukona można rozpoznać na pierwszy rzut oka. Nie po naszywce na szacie, o nie! Wystarczy sprawdzić, czy podejrzany o krukoństwo osobnik ma podkrążone oczy. To jeden z symptomów. Cóż, żaden godny następca światłej Roweny nie oprze się urokowi ksiąg, a czymże przy płonącej lampie wiedzy niknące w woskowej kałuży płomyki świec?'' Bezsenność, Este ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 01:46 |