Metal vs Indie Show
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Metal vs Indie Show
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
jak dem bedzie kolejnym wyznawcą 'the...' to ja sie przerzucam ostatecznie na andergrandowy black metal z Francji :F
Ten post był edytowany przez PrZeMeK Z.: 06.03.2008 17:27 -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Ej ludzie ludzie, spoko. Moje pierwsze 'metal jest do dupy' zdanie było w sumie takim prowokacyjnym żartem, a mój zionący agresją elaborat był wściekłą odpowiedzią na to, że Child (ten Child, poczujcie!) wziął to do siebie i napisał emoposta. Teraz świeci słońce, wkurzenie na Childa całkiem mi zeszło, mówię mu teraz w formie pisanej: Sorry, poniosło mnie i mam nadzieję, że jest ok.
Co do merituma Wojtek ma absolutną rację. Nic dodać nic ująć. Jakkolwiek ja wierzę, że istnieje pewien zakres metafizycznej, nieludzką ręką stworzonej, ponadczasowej i całkowicie obiektywnej muzycznej prawdy. Jej kontury są rozmyte i nigdy do końca nie wiadomo. Ale nie istnieje kosmiczny znak równości między Szymonem Wydrą a Thomem Yorkiem. W platońskim świecie czystych idei zieje między nimi przepaść poziomów. Zsubiektywizowany do granic świat, to miejsce gdzie nie warto podejmować żadnych relacji z drugim człowiekiem, poza zimną akceptacją. Prowadzimy sobie tą ciekawą dysputę tylko dlatego, że skoczyliśmy sobie Childem do oczu na moment i śmiem twierdzić, że mimo wszystko takie katalizatory dyskusji nadają życiu sens. Wszystko co jest w życiu ważne wzbudza emocje, czasem nawet złe. Ten post był edytowany przez Katon: 07.03.2008 11:34 |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 06:47 |