Daniel Radcliffe Gejem Xd, dla pełnoletnich ;)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Daniel Radcliffe Gejem Xd, dla pełnoletnich ;)
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Hahaha musiałem XD XD
http://youtube.com/watch?v=6nDnPw0fzZU Jak informuje znany bloger Tomasz Łysakowski, Daniel Radcliffe znany z roli Harrego Pottera wymienił długi i gorący pocałunek z... mężczyzną. Fanki są zszokowane. Podczas Whatsonstage 2008 Theatre Awards, gdzie Daniel Radcliffe miał odebrać nagrodę dla najlepszego londyńskiego debiutanta, podszedł do niego 29-letni James Corden aktor i scenarzysta serialu komediowego "Gavin and Stacey" i wpił się w jego usta. Długi i goracy pocałunek nie zszokował tak bardzo fanek, jak brak gustu Daniela, bo Corden zdecydowanie do najprzystojniejszych aktorów nie należy. Przykro mi fanki ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Absolution |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 264 Dołączył: 06.10.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
kumpela mi mówiła, że ten sam scenarzysta obdarzył także Elijaha Wooda takim namiętnym pocałunkiem, nie wiem na ile to prawda...
ha ha ha Daniel gejem dobre sobie Ten post był edytowany przez Absolution: 13.03.2008 18:20 |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 05:05 |