Nasze Pralki, ... czyli modele pralek
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Nasze Pralki, ... czyli modele pralek
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Hej! Takie tematu tez nie ma!
Ja mam Whirlpool AWG! ![]() ![]() -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
![]() ![]() ![]() |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Grupa Trzymajaca Wladze?
Abstrakcja, z calym szacunkiem, jest roznica miedzy tematem "Pochwal sie swoja komorka" a "Pokaz swoj pulpit". Z tego drugiego mozna zobaczyc czy ktos ma syf, ciekawa tapete, specjalne ikonki. Temat o szczurze? Na Bziumie. Wybrano imie i juz nikt wiecej tam pisac nie bedzie. Jest roznica. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
abstrakcja |
![]()
|
![]() Reborned. Siódma z O6. Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 801 Dołączył: 27.07.2007 Skąd: Wszędzie Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(TimmY @ 07.04.2008 21:08) Grupa Trzymajaca Wladze? Abstrakcja, z calym szacunkiem, jest roznica miedzy tematem "Pochwal sie swoja komorka" a "Pokaz swoj pulpit". Z tego drugiego mozna zobaczyc czy ktos ma syf, ciekawa tapete, specjalne ikonki. Temat o szczurze? Na Bziumie. Wybrano imie i juz nikt wiecej tam pisac nie bedzie. Jest roznica. A, dupa. I jeden i drugi i trzeci jak dla mnie jest taki... 'bziumowaty', jak Wy to mówicie. Znaczy bez jakiegoś wielce głębokiego sensu, ale pobziumować sobie można. Mnie tam akurat niespecjalnie widzi się chwalenie swoją komórką, zwłaszcza, że ja nawet nie wiem, jaką mam. Znaczy, wiem, że mam samsunga, ale nigdy nie pamiętam jaki to jest model [bo tam gdzie to pisze mam naklejone takie duże cuś]. Nie ważne. Ale w każdym razie podyskutować o modelach telefonu czy nawet tej całej Waszej pralki, o wadach i zaletach okiem użytkownika też się da. Uwierz mi. Widzialam już takie dyskusje na różnych forach, mnie tam one szczerze mówiąc specjalnie nie zainteresowały, ale byli i tacy, którzy wypowiadali się na te tematy pisząc dłuższe posty, niż niejeden z Was np. o muzyce. NIE WAŻNE. Ale byli ludzie, którzy wzięli temat Zetiego na poważnie i jednak, mimo iż 'jaki-on-to-nie-był-denny' wypowiadali się w nim. A Wy wzięliście i to wyśmialiście. :/ Miłe to to nie było, wiesz? -------------------- Jedyną stałością jest zmiana.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 14:37 |