Nasze Pralki, ... czyli modele pralek
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Nasze Pralki, ... czyli modele pralek
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Hej! Takie tematu tez nie ma!
Ja mam Whirlpool AWG! ![]() ![]() -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
![]() ![]() ![]() |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie wiem co bylo mile, a co nie, ale moj post zdecydowanie zadnych emocjonalnych zabarwien nie mial.
Do sedna. Bziuuuum patrzac na jego geneze zostal stworzony do glupot roznorakich, na poczatku bylo to glownie wychwalanie wspanialych wartosci odzywczych nutelli i korniszonow. Dzis przegladajac to subforum odnosi sie po prostu wrazenie, ze to miejsce na tematy lekkie, typowo offtopowe, gdzies bez specjalnego zaanagazowania mozna wlaczyc ktorakolwiek strone i juz wie sie co tam sie dzieje. Tak czy inaczej temat Zetiego zostal uznany przez duza grupe osob uznany za zdecydowana przesade i dlatego taki a nie inny odzew w tymze temacie sie pojawil. Szczerze mowiac mialem nadzieje, ze ktos podchwyci fale i rowniez sfotografuje swoja pralke i zamiesci jej zdjecie na forum (kto wie jak dalej potoczylyby sie losy takiego tematu!). Niemniej jednak nie wiem dlaczego wystepujesz w roli adwokata abstrakcjo, chetnie zobaczylbym jakas konkretna wypowiedz Zetiego, bo tak naprawde to tylko on mogl sie jakkolwiek urazony poczuc. p.s skoro NIE WAZNE, to po co o tym pisac? ![]() -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
abstrakcja |
![]()
|
![]() Reborned. Siódma z O6. Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 801 Dołączył: 27.07.2007 Skąd: Wszędzie Płeć: Kobieta ![]() |
Zdjęcie pralki? Spoko, moja babcia miała Franię, może jeszcze jest gdzieś w jej mieszkaniu. Może się kiedyś wybiorę i sfotografuję. Telefon komórkowy taki półmetrowej długości też mam. xD Sfotografuję, a potem wystawię na allegro, może jakiś fanatyk kupi, co?;P
Dobra, nie ważne. [To nie ważne, to takie moje nadmiernie używane słowo, taki przecineczek po prostu.] Wracajac do pierwotnego tematu... Nie chce mi sie zrzędzić i prowokować do kolejnego buntu magicznej ludności. Masz rację, może niech faktycznie lepiej Zeti sam się wypowie, być może to nie moja sprawa i być może nie powinnam się w nią agnażować. ![]() Powtórze jeszcze raz- temat się nie spodobał, trzeba było skasować i napisać Zetiemu, dlaczego. A nie robić niepotrzebny bałagan i parodię. Kto wie, Zetiego to może śmieszyć, ale komu innemu mogłoby się zrobić przykro. Edit: Nie ważne pisze się osobno. Ten post był edytowany przez abstrakcja: 07.04.2008 21:36 -------------------- Jedyną stałością jest zmiana.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 13:58 |