Nasze Pralki, ... czyli modele pralek
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Nasze Pralki, ... czyli modele pralek
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Hej! Takie tematu tez nie ma!
Ja mam Whirlpool AWG! ![]() ![]() -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
![]() ![]() ![]() |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dazenie do doskonalosci to ciezki orzech do zgryzienia, ale czemu by takiego oto wysilku nie podjac? Tymbardziej jesli wokolo sa ludzie, ktorzy w ten czy inny sposob pomoga.
Nagle znikniecie tematu nie ma zadnej wartosci wychowawczej* i edukacyjnej. Pozatym, helooooł ( ![]() I dlaczego mielibysmy sobie odmawiac malutkiej przyjemnosci obrocenia czegos w zart? Tak, nawet kosztem Zetiego. Tak uwazam. Bo skoro zostal on uznany w miare obiektywnie za zly temat, niepotrzebny, nieadekwatny do forum.. To warto, zeby Zeti nauczyl sie i nastepnym razem tego nie robil. Przepraszam, ze przytocze taki dziwny przyklad, mam nadzieje, ze sam zainteresowany nie zdenerwuje sie ( :* ) ale Nasz forumowy Avada tez nie zakladal super tematow kiedys, a robi gnoj** w innych ze glowa boli (gnojmejker!). Raz ktos pisal grzecznie, innym razem nie, raz tlumaczyl, raz ironizowal na temat jego wypowiedzi. Szczerze? Wyrobil sie dzieki temu Avada moim zdaniem. I teraz tak: * - wcale nie uwazam, ze mamy jakiekolwiek prawo do wychowywania kogokolwiek, bo sami tak naprawde w duzym stopniu szczyle jestesmy, jednak slowo to pasowalo ** - nie uwazam, ze Zeti robi wioche i gnoj na forum, po prostu taka adekwatna sytuacja do tego o czym piszemy Ten post był edytowany przez PrZeMeK Z.: 07.04.2008 21:54 -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 14:10 |