Nasze Pralki, ... czyli modele pralek
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Nasze Pralki, ... czyli modele pralek
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Hej! Takie tematu tez nie ma!
Ja mam Whirlpool AWG! ![]() ![]() -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
![]() ![]() ![]() |
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
Po pierwsze primo, temat powstał na TSie a nie na bziumie, więc porównania do tematów o szczurach i pulpitach jest zupełnie nie na miejscu.
Po drugie primo - kiedyś taki temat już był, nawet założony przeze mnie. Dlatego przeniosłam go na bziuma z zamiarem zamknięcia, w czymś zresztą ktoś mnie uprzedził. Po trzecie primo - abstrakcja, jako głowna poszkodowana forum, musi oczywiście stanąc w obronie równie uciśnionego Zetiego. Ale to przecież to my jesteśmy tymi, co się czepiamy. Nie no, sorry, ale mnie to śmieszy. QUOTE Wiesz co... napisałabym coś ponadto, ale nie chcę dostać kolejnego bana. Dawaj, w końcu uważasz mówienie prawdy za najwyższą wartośc, prawda?Ten post był edytowany przez hazel: 07.04.2008 21:58 -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 14:23 |