Nasze Pralki, ... czyli modele pralek
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Nasze Pralki, ... czyli modele pralek
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Hej! Takie tematu tez nie ma!
Ja mam Whirlpool AWG! ![]() ![]() -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
![]() ![]() ![]() |
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Cóż, zażyczyliście sobie mojej wypowiedzi:
Temat poświęcony telefonom komórkowym założyłem w celu porozmawiania o zaletach poszczególnych modeli telefonów, bajerów, jakie mają, aparatów, empetrójek, kart pamięci, itp. Jako sensowny początek takowej dyskusji uznałem opisanie swojego telefonu, bo nie chciałem najpierw opisywać np. SE K550i, który może raz w ręce miałem. Temat nie był przykrywką do pochwalenia się posiadanym telefonem, tylko, początkiem dyskusji o telefonach, podobnie jak np. temat o filmach, książkach czy słowach. Reakcja na założenie tematu moderatorów: to, że temat się nie spodobał – rozumiem, to, że chcieliście się zabawić, zakładając podobny temat, to też rozumiem, bo śmiech czasami się bardzo przydaje i jest potrzebny w szarym życiu, ale czemu od razu trzy tematy „Nasze…” to nie rozumiem. Jeden z powodzeniem by wystarczył. W sumie można by teraz te cztery tematy w jeden połączyć. Skoro władza uznała temat za przesadę, nie mam nic przeciwko jego zamknięciu. Ej, i trochę się nam offtop w pralkach zrobił. Kabelek gdzieś mi się podział, więc jakieś pierwsze zdjęcie z neta z moją pralką: ![]() a jak pierze… Calgonu nie trzeba. ![]() -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 14:00 |