Return Of The Future, Czyli
podróże w czasie...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Return Of The Future, Czyli
podróże w czasie...
Puszczyk |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 236 Dołączył: 14.05.2004 Skąd: się biorą dzieci ? :P Płeć: Mężczyzna ![]() |
Gdybyście mieli okazje skorzytsać z wechikułu czasu, to po za spisaniem numerów totolotka na najbliższe 10 lat, co byście jeszcze zrobili? Bo ja na przykład jestem wyjątkiem od teorii która mówi że każdy byłby ciekaw jak będzie wygladał itp. - Ja nie chciałbym wiedzieć...
Ten post był edytowany przez Puszczyk: 10.10.2004 21:40 -------------------- ..
![]() |
![]() ![]() ![]() |
Hagrid |
![]()
|
![]() Historyk Forumowy Grupa: czysta krew.. Postów: 1225 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szczytno/Olsztyn (Apliakcja Radcowska) Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja osobiście nie wierzę w zadne podróze w czasie i wyglada na to ze różni pseudo-naukowcy lubią sobie zarabiać na takich tematach. Nie chodzi nawet o to że cofając się w czasie kogoś zabijemy. Jeśli ja wejdę sobie do sklepu, to juz zaden podróznik w czasie nie sprawi ze do niego nie wejdę bo juz w nim jestem, moze sobie nawet przylecieć i mnie z niego wyciągnąć, ale nie zangeuje faktu wejscia bo on obiektywnie miał miejsce.
Ale co do paradosków, czy słyszeliscie o procesie przewciwko CERN? Ponoć istneije obawa że naukowyc stworzą czarną dizurę, która pochłonie ziemię, i tego osoboscie naprawde się obawiam, nie wiem czemu ludzie tak usilnie chcą tworzyć antymaterię i inne tego typu rzeczy, to przecież prosta droga do autodestrukcji. -------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 18:29 |