Return Of The Future, Czyli
podróże w czasie...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Return Of The Future, Czyli
podróże w czasie...
Puszczyk |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 236 Dołączył: 14.05.2004 Skąd: się biorą dzieci ? :P Płeć: Mężczyzna ![]() |
Gdybyście mieli okazje skorzytsać z wechikułu czasu, to po za spisaniem numerów totolotka na najbliższe 10 lat, co byście jeszcze zrobili? Bo ja na przykład jestem wyjątkiem od teorii która mówi że każdy byłby ciekaw jak będzie wygladał itp. - Ja nie chciałbym wiedzieć...
Ten post był edytowany przez Puszczyk: 10.10.2004 21:40 -------------------- ..
![]() |
![]() ![]() ![]() |
Hagrid |
![]()
|
![]() Historyk Forumowy Grupa: czysta krew.. Postów: 1225 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szczytno/Olsztyn (Apliakcja Radcowska) Płeć: Mężczyzna ![]() |
Zasadniczo jeśli teoria alternatywnego świata ma być prawdziwa to cofając się jedną sekunde w przeszłość już się w nim powinniśmy znaleźć bo zawsze cos zmienimy, wpłyniemy na jakieś drobne żyjatka, poruszmy jakiś kamyk, a to by znaczyło ze nie mozemy zawrócić i bedziemy się porusząć w jednym kierunku. Pozatym czemu nasze przenisienie się w przeszłośc miałoby tworzyć ten świat, w końcu to by wymagało odrazu alternatywengo wszechświata. Jak tak sobie myślę o przyszłości to ma to jakiś sens.
Bo moze być tak że przy odpowiedniej prędkości kiedy w naszej"rakiecie" minie 10 alt to powrócimy sobie na ziemię na której minelo 12 lat, ale powortu tutaj raczej nie ma a i nie widac podstaw by ten proces dało się istotnie skrócić. -------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 18:18 |